Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Καμμένος σε ΝΔ: Φοβάμαι ότι θέλετε να πλήξετε οποιαδήποτε επένδυση - ΒΙΝΤΕΟ


Με ιδιαίτερη ένταση έγινε η συζήτηση στη Βουλή, με αφορμή την την τροπολογία που αφορά  για τα πρόστιμα των λαθρεμπόρων στο νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό. Τον λόγο πήρε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος εξαπολύοντας επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση.
«Γιατί δεν ρωτάτε τους βουλευτές της ΝΔ της Μακεδονίας και της Θράκης, οι οποίοι παρακαλούσαν τον κ. Σαββίδη να μπει και να κάνει..
επένδυση. Γιατί δεν ρωτάτε τι υποσχεθεί τότε η κυβέρνηση και η ΝΔ; Είχε υποσχεθεί τη διαγραφή των παλαιών προστίμων των παλαιών διοικήσεων αλλά υποσχέθηκε ότι τα μηχανήματα του νέου εξοπλισμού που είχαν μπλοκάρει στο τελωνείο, θα έβγαιναν χωρίς καμία υποχρέωση καταβολής προστίμου και τους εξαπάτησαν» τόνισε ο κ. Καμμένος.
«Περιμένουμε να φέρουμε επενδύσεις στην Ελλάδα όταν όποιος επενδύσει πρέπει να πληρώσει τις παλιές αμαρτίες των παλιών διοικήσεων; Έτσι θα μπουν λεφτά στην Ελλάδα; Φοβάμαι ότι θέλετε να πλήξετε οποιαδήποτε επένδυση , ακόμα και την μοναδική που εσείς φέρατε, φιλώντας κατουρημένες ποδιές τότε, στον επενδυτή κ. Σαββίδη.
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου