Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Το Ισραήλ χτύπησε με πυραύλους το αεροδρόμιο της Δαμασκού (ΒΙΝΤΕΟ)


Mια στρατιωτική πηγή δήλωσε ότι μια θέση του συριακού στρατού στα ΝΔ του διεθνούς αεροδρομίου της Δαμασκού σήμερα τα χαράματα αποτέλεσε στόχο μιας ισραηλινής επίθεσης γεγονός που προκάλεσε κάποιες υλικές ζημιές.
Μια στρατιωτική πηγή δήλωσε στο πρακτορείο Sana ότι ο ......
ισραηλινός εχθρός επιτέθηκε σήμερα με πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από τα κατεχόμενα εδάφη, μια; στρατιωτική θέση στα ΝΔ του διεθνούς αεροδρομίου της Δαμασκού.
«Αυτή η επίθεση που αποτελεί μια απόπειρα απελπισμένη για να αναπτερώσει το ηθικό των τρομοκρατικών οργανώσεων που καταρρέει από τα χτυπήματα των ενόπλων δυνάμεων δεν θα μας κάνει ν΄αρνηθούμε τη συνέχιση του πολέμου μας κατά της τρομοκρατίας », πρόσθεσε η ίδια πηγή.sana 27/4/17
Πηγές αναφέρουν ότι οι αποθήκες πυρομαχικών που στόχευαν οι ισραηλινοί πύραυλοι χρησιμοποιήθηκαν στον πόλεμο εναντίον της Al Nusra, της Daesh και παρόμοιων τρομοκρατικών οργανώσεων.
Προς το παρόν τουλάχιστον δεν αναφέρονται ανθρώπινες απώλειες.
Το almayadeen μεταδίδει ότι σύμφωνα με στρατιωτική πηγή το διεθνές αεροδρόμιο χτυπήθηκε γύρω στις 3.50 h τα ξημερώματα την Πέμπτη με πυραύλους και επλήγησαν αποθήκες όπλων, καυσίμων και πυρομαχικών και προκλήθηκαν τεράστιες εκρήξεις.


Οι ίδιες πηγές αποκάλυψαν ότι οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από τη νότια πλευρά των κατεχόμενων υψιπέδων του Golan και ότι δεν υπήρξε διείσδυση στον συριακό εναέριο χώρο.
To al manar από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι η έκρηξη ήταν «οφθαλμοφανώς» το αποτέλεσμα μιας ισρηλινής αεροπορικής επιδρομής που στόχευσε αποθήκες πυρομαχικών και διευκρινίζει πως δεν υπάηρξαν θύματα.
dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου