Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

(vid)Πληρωμένη απάντηση Σπίρτζη στην μονταζιέρα της προπαγάνδας για τους αυτοκινητόδρομους: «Αν λέγαμε την σήραγγα Κώστα Σημίτη θα ήταν μια χαρά»


«Μην πιστεύετε τα μάτια σας, μην μετράτε τον χρόνο που ταξιδέψατε, μην νοιάζεστε που δεν είχαμε ούτε ένα νεκρό. Αν λέγαμε την σήραγγα Κώστα Σημίτη θα ήταν μια χαρά»… Δηκτικός ήταν ο υπουργός Υποδομών για τις «καταγγελίες» για την Ιόνια Οδό. Σχετικά με το μποτιλιάρισμα που σημειώθηκε την Δευτέρα του Πάσχα κι έγινε πολιτικό θέμα, ο ίδιος «παραδέχτηκε» ότι δεν ......
έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο
Ο Χρ.Σπίρτζης σχολίασε την ενόχληση της αντιπολίτευσης ειδικά για την ονοματοδοσία των σηράγγων επισημαίνοντας ότι ήταν «μεγάλη ιεροσυλία» που η μία από αυτές ονομάστηκε «Ανδρέας Παπαδρέου» και παρατηρώντας δηκτικά ότι «αν την λέγαμε Κώστα Σημίτη θα ήταν μια χαρά».
Ο ίδιος αναφέρθηκε ειρωνικά και στους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι οι δρόμοι ήταν έτοιμοι, αλλά τα εγκαίνιά τους καθυστέρησαν λόγω ενεργειών της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι αυτό μάλλον συνέβη γιατί η κυβέρνηση έψαχνε … κορδέλες.
Να … καταγγείλουν όλοι μαζί την κυβέρνηση για τα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού κάλεσε βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης κατά τον κυβερνητικό έλεγχο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρ.Σπίρτζης, σχολιάζοντας με ειρωνεία τα όσα ισχυρίζονται τις τελευταίες μέρες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ που τα στηρίζουν.
Ο Χρ.Σπίρτζης ζήτησε επίσης από τους πολίτες «μην πιστεύετε τα μάτια σας, μην μετράτε τον χρόνο που ταξιδέψατε, μην νοιάζεστε που δεν είχαμε ούτε ένα νεκρό».
Σχετικά με το θέμα της επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη, Δ.Κωνσταντόπουλου, αναφορικά με τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, ο Χρ.Σπίρτζης υπογράμμισε ότι, αφού η προηγούμενη κυβέρνηση είχε προετοιμάσει το έργο, λογικά θα είχε λάβει υπόψη της κι αυτό το σημαντικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Ο υπουργός, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση κάνει ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα με την σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου