Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Τζουμάκα: “Μετά το ’89 οι ολιγάρχες εξαγόραζαν υπουργούς και βουλευτές της Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ”

 Μέρος της καταγγελτικής ανάρτησης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Στέφανου Τζουμάκα:
Μετά το 1989 οι ολιγάρχες της διαπλοκής και των πολλαπλών ατιμώρητων κακουργημάτων προσεταιρίζονταν και εξαγόραζαν βουλευτές και υπουργούς ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΤΟΣ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ και προκειμένου να ......
ελέγχουν και τις αλλαγές ηγεσιών ,..ορισμένους και ορισμένες τους εξαγόραζαν αντι πινακίου φακής με τη μέθοδο της προβολής ., ως ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ .
Κυριολεκτώ !
Καθότι πολιτικά πρόσωπα ήταν ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ μέρος και ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ προγραμμάτων διαφημιστικών εταιριών .Και σήμερα διαθέτουν βουλευτές στα δύο προαναφερόμενα δεξιά κόμματα καθώς και σε άλλα μικρότερης επιρροής ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η διατύπωση :ΒΓΑΙΝΕΙ στη τηλεόραση .Όποιος το λέει αυτό είναι αφελής .Η σωστή διατύπωση είναι : ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ να υποστηρίξουν ή που θέλουν να εκθέσουν .
Και να χρησιμοποιήσουν στα ΜΜΕ..

Εκτός από τις ορντινάτσες πολιτικούς –οι ολιγάρχες – δεν θα ευτέλιζαν επιτυχώς το δημόσιο βίο αν δεν είχαν και πρόθυμους , αργυρώνητους δημοσιογράφους , όπου και εδώ μένει να αποδεικνύεται κάθε φορά ότι δεν είναι όλοι το ίδιο .
ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ πολιτικών και δημοσιογράφων καθότι οι πλειοψηφίες είναι ελεγχόμενες ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου