Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Η Σκληρή και κύαθος πρέπει απάντηση του Θοδωρή Πέτρου στον Σπύρο Καραβούλη και όχι μόνο (ΒΙΝΤΕΟ )

Την απάντησή του στον επιχειρηματία, Σπύρο Καραβούλη, έδωσε με τοποθέτησή του ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Θοδωρής Πέτρου, ρίχνοντας τα βέλη του τόσο κατά του προέδρου του Δ.Σ. όσο και κατά του Δημάρχου, τονίζοντας παράλληλα ότι η τοποθέτησή του αυτή δεν αφορά σε προσωπικούς διαξιφισμούς με τον εκάστοτε επιχειρηματία αλλά στη μεθόδευση και στη .......στάση της δημοτικής αρχής και του Προεδρείου σε αντίστοιχα θέματα...

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "Ο Πρόεδρος του Δ.Σ., όχι μόνο επέτρεψε στον κύριο να λάβει το λόγο και να τοποθετηθεί δήθεν επί προσωπικού καθυβρίζοντάς με, αλλά του παραχώρησε το βήμα στο οποίο αναλώθηκε να “αγορεύει’’επί 11 και πλέον λεπτών διαφημίζοντας ταυτόχρονα και τις επιχειρήσεις του, κάτι που -σίγουρα- δεν συνάδει με το χαρακτήρα του Δημοτικού Συμβουλίου, και  επιπροσθέτως να δευτερολογήσει σε όποιες ενστάσεις δημοτικών συμβούλωνπροέκυψαν στα λεγόμενά του, σαν να ήταν ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος".

Επίσης, τόνισε ότι "Το χείριστο ήταν,η τοποθέτηση του ίδιου του Δημάρχου στις ενστάσεις όπου ενεργώντας αντιθεσμικά πήρε σαφή θέση υπέρ του καταγγέλοντος, αλλά και ότι δεχθήκατε σαν Προεδρείο και τις παραινέσεις, για να μην πω προτροπές ή οδηγίες να με συνετίσετε,, αντί εσείς πρώτοι να συνετίσετε εκέινον για τις δηλώσεις του. Δεν εκπλήσομαι βέβαια,αλλά οργίζομαι περισσότερο γιατί έρχεται σε αυτή εδώ την αίθουσα, ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας για να φιμώσει τον έλεγχο που οφείλουμε να κάνουμε ως δημοτικοί σύμβουλοι. Δηλώνω λοιπόν ότι δεν θα συνετιστώκαι δεν θα ανεχτώ στο μέλλον τέτοιου είδους παρεμβάσεις, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου".

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή του σε video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου