Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Στα άδυτα του Πενταγώνου - Καμμένος

Λίγο πριν την ψήφιση από τη Βουλή του πολυνομοσχεδίου για την κύρωση της νέας συμφωνίας με τους δανειστές, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ανοίγει, για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα, τις πόρτες του Πενταγώνου και ξεναγεί την «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ  στους χώρους όπου ο ίδιος και οι επιτελείς των Σωμάτων δίνουν καθημερινά και αθόρυβα τον δικό τους αγώνα, ενώ μιλά για όλους και για όλα…Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπερασπίζεται τη νέα συμφωνία, λέγοντας ότι σηματοδοτεί το τέλος των Μνημονίων και δηλώνει πως το 2019 ο ελληνικός λαός θα τους εμπιστευτεί ξανά αν και, όπως ομολογεί με διάθεση αυτοκριτικής, λάθη έγιναν.
Την ίδια στιγμή, επιτίθεται στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τονίζοντας ότι είναι ο μόνος σταθερός εχθρός της Ελλάδας και δηλώνει πως η Ευρώπη της παγκοσμιοποίησης έχει καταρρεύσει.
Επίσης, μιλά για τους φακέλους με άρωμα μίζας στο Υπουργείο του και αναφέρει ότι μπορεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος να τιμωρήθηκε, υπάρχουν όμως και άλλοι που ακόμη μένουν ατιμώρητοι, αποδίδοντας ευθύνες στον Γιάννο Παπαντωνίου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ακόμα, ο Πάνος Καμμένος αναφέρεται στην προσωπική του σχέση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και δηλώνει πως παρά την κρίση, η χώρα μπορεί να απαντήσει σε κάθε πρόκληση και να νικήσει την Τουρκία.
Έρευνα, αποκάλυψη, καταγραφή, ενημέρωση.
Η εκπομπή Αυτοψία βρίσκεται, και φέτος, εκεί που γράφεται η επικαιρότητα. Τα γεγονότα, τα πρόσωπα, οι συνέπειες και οι αντιδράσεις. Ό,τι συμβαίνει γύρω μας, τη στιγμή που συμβαίνει.

Ο Αντώνης Σρόιτερ αφήνει το στούντιο για να βρεθεί εκεί που τα φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά θέματα εξελίσσονται, προκαλούν αντιπαραθέσεις, ζητούν απαντήσεις, απαιτούν λύσεις.

Μέσα από αντικειμενική καταγραφή, αποκαλυπτική έρευνα και τεκμηριωμένες θέσεις φέρνει στο προσκήνιο όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την επικαιρότητα.
Ντοκουμέντα, κοινωνικά θέματα, προσωπικές συνεντεύξεις, ιστορίες που έχουν κάτι σημαντικό να μας δείξουν, άνθρωποι που έχουν κάτι ενδιαφέρον να μας πουν.

Τέλος, τονίζει πως αυτή η Κυβέρνηση είναι η μόνη που στέκεται στα δύο και όχι στα τέσσερα όπως οι προηγούμενες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου