Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΕΤΗΣΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άλλη μια μεγάλη επιβεβαίωση για το ιστολόγιο Enoplos σχετικά με τις πληροφορίες που είχαμε για τον χρόνο τον οποίο θα κοινοποιηθούν οι ετήσιες μεταθέσεις στα Στελέχη είχαμε γράψει σε σχετικό άρθρα μας     πριν αρκετό καιρό ότι οι μεταθέσεις θα βγουν στα τέλη Μαΐου.

Σήμερα διαβάζουμε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε ιστολόγιο που έχει αποκλειστικές πληροφορίες και ασχολείται με στρατιωτικά θέματα ότι οι μεταθέσεις βρίσκονται στο γραφείο του Αναπληρωτή......
Υπουργού Εθνικής Άμυνας και εντός των προσεχών ημερών θα επιστρέψουν στα Γενικά Επιτελεία για υπογραφές ανά τελικό υπογράφοντα και εν συνεχεία πολύ σύντομα κοινοποίηση στις Μονάδες.
Από τα ανωτέρω προκύπτει και μας επιβεβαιώνει απόλυτα ότι τα τέλη Μαΐου όπως σας είχαμε προσδιορίσει εμείς σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες μας από την αρχή που ασχοληθήκαμε και αρχίσαμε να σας ενημερώνουμε για το μείζων θέμα των μεταθέσεων θα είναι και ο χρόνος που τελικά θα κοινοποιηθούν οι ετήσιες μεταθέσεις στα Στελέχη.

Υπενθυμίζουμε όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε παλαιότερο άρθρο μας ότι στις φετινές μεταθέσεις ο χρόνος υλοποίησης θα είναι μικρότερος έναντι των προηγούμενων χρόνων και γι αυτό τα Στελέχη που θα μετατεθούν θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση ώστε να τακτοποιήσουν τις υπηρεσιακές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου