Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Δημήτρης Καμμένος: Εάν ο πασόκος βουλευτής θεωρεί το κουρελόπανο της «ανεξάρτητης Θράκης» σημαία…

Σχετικά με την επίσκεψη του κ. Ιλχάν Αχμέτ στην Προύσα

Ο «Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης – Τουρκίας», στην εκδήλωση του οποίου παρευρέθηκε και απήυθυνε χαιρετισμό ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με φόντο σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης», είναι γνωστός για τη συναναστροφή με έταιρους συλλόγους που αποδεδειγμένα στο παρελθόν έχουν καταφερθεί με «κορώνες» αλυτρωτισμού ......εναντίον της Ελλάδας.

Οι σημαίες και τα λάβαρα της «Ανεξάρτητης Θράκης», της Θράκης που ονειρεύεται η Τουρκία είναι ευδιάκριτα και ο Βουλευτής πρέπει να μας απαντήσει αν τελικά συμφωνεί με ο,τι εκφράζουν οι σημαίες αυτές.

Η συμμετοχή σε τέτοιους είδους εκδηλώσεις θα πρέπει να συνεπάγεται αυτόματα την αποχώρησή του απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος. Καλώ την κ. Γεννηματά να πάρει επίσημα θέση σε αυτό το περιστατικό και αυτή την ιταμή συμπεριφορά.

Προτείνω να εξεταστεί το ενδεχόμενο πρόσληψης συνεργάτη υπεύθυνου να ελέγχει το περιεχόμενο και το ύφος των εκδηλώσεων προκειμένου ο κ. Ιλχάν Αχμέτ να μην παρευρεθεί σε ανάλογη εκδήλωση στο μέλλον. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους.

Τέλος καλώ το Βουλευτή να απαντήσει αν ενστερνίζεται τον αλυτρωτισμό του κουρελόπανου που με θράσος αποκαλούν σημαία. Αν η απάντηση είναι θετική, τότε ποια η θέση του στο Ελληνικό Κοινοβούλιo;


Να ενημερώσουμε τον κ. Ιλχάν Αχμέτ οτι δεν υπάρχουν Τούρκοι στη Θράκη. Εάν πιστεύει το αντίθετο, να κάνει δημόσια δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου