Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Οι κάτοικοι της Κοτάνης ευχαριστούν το Στρατό που έφτιαξε επιτέλους τον δρόμο του Οικισμού τους

 Ευχαριστήρια επιστολή σε ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά

Κύριε Αντιστράτηγε διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Γεώργιε Καμπά, στο πρόσωπό σας θα ήθελα να ευχαριστήσω το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργό μας Παναγιώτη Καμμένο που πριν κάποιους μήνες 45 οικογένειες του οικισμού Κοττάνης απευθυνθήκαμε σε αυτό ως .....
τελευταία μας ελπίδα για τον δρόμο. Αποδείξατε σήμερα ότι δεν είστε σαν αυτούς που πέρασαν και έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις.
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους σας, τον φαντάρο, τον αξιωματικό, την πολιτική ηγεσία του Άμυνας και σας υποσχόμαστε ως γνήσιοι ακρίτες, ως γνήσιοι πομάκοι, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας οι φύλακες των συνόρων μας και της πατρίδας μας.
Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά και τα σπίτια μας θα είναι πάντα ανοικτά για σας.
Με εκτίμηση εκ μέρους των κατοίκων
Αξίζει να θυμήσουμε ότι:
Ο δρόμος της Κοτάνης έχει την δική του ιστορία περιμένοντας 25 χρόνια την πολιτεία να το κατασκευάσει.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο Τζεμίλ Χαλίλογλου κάτοικος Κοτάνης και ιδιοκτήτης της ταβέρνας – μουσείου, τόνισε ότι ήταν θετική και άμεση η ανταπόκριση του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Πάνου Καμμένου στο αίτημα των κατοίκων του ορεινού όγκου της Ξάνθης και συγκεκριμένα του οικισμού της Κοτάνης, για την κατασκευή δρόμου που ενώνει τον οικισμό με το οδικό δίκτυο.
Το πρώτο ραντεβού κάτοικων της Κοτάνης και των ειδικών του 4ο Σώματος Στρατού για την κατασκευή του δρόμου πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτώβριου το μεσημέρι.
Οι λιγοστοί κάτοικοι της περιοχής αφού απευθύνθηκαν στον οικείο Δήμο, αλλά και στην περιφέρεια, οι οποίοι προεκλογικώς τους υπόσχονταν την κατασκευή του δρόμου εδώ και χρόνια, αποφάσισαν να απευθυνθούν στον υπουργό Άμυνας, ζητώντας από το Στρατό να τους κατασκευάσει το δρόμο.
Πηγή: maxitisthrakis.blogspot.gr Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου