Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Οι απορίες που δεν είχε ποτέ για την αγία οικογένεια η δούρειος ίππος του Μητσοτακισμού Σία

    ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ/MEGA ΕΙΧΕ H ΚΟΣΙΩΝΗ – ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
Στη συνέντευξη που πήρε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η Σία Κοσιώνη εξέφρασε επίμονες απορίες σχετικά με τις διευθετήσεις ανάμεσα σε Τράπεζες, Μπόμπολα και Σαββίδη για την εξαγορά του 20% του Mega Channel.
Ουδέποτε όμως είχε παρόμοιες απορίες για τα .......
δάνεια 250 εκατ. € της ΝΔ με ενέχυρο υποθετικά ποσά ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης τα οποία ουδέποτε θα εισέπραττε λόγω της ραγδαίας πτώσης των εκλογικών ποσοστών της, ούτε για το γεγονός ότι τα ίδια πόσα έμπαιναν ως ενέχυρο για διαφορετικά δάνεια. Καμιά εντύπωση δεν είχε προκαλέσει στη Σία Κοσιώνη ο αριθμός των 356 συναντήσεων και επαφών της οικογένειας Μητσοτάκη με τον αρχιλαδιάρη της Siemens, καταζητούμενο σήμερα, Μιχάλη Χριστοφοράκο. Σε πλήρη αδράνεια και ατονία βρέθηκαν τα δημοσιογραφικά αντανακλαστικά της Σίας Κοσιώνη για το πως, πότε και γιατί κουκουλώθηκαν τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων για λογαριασμό της οικογένειας Μητσοτάκη.
Επίσης ουδέποτε διερωτήθηκε ή ρώτησε κανέναν η γνωστή δημοσιογράφος για το πόθεν έσχες του ζεύγους Κυριάκου Μητσοτάκη – Μαρεβας Γκαμπροφσκι. Τίποτα δεν έχει ακούσει ή ρωτήσει επίσης ή Σία Κοσιώνη για τα ακίνητα του Ερυθρού Σταυρού, τις τζάμπα νοσηλείες και τα χειρουργεία πολιτικών στο Ερρίκος Ντυναν, τα παχυλά πακέτα εκατοντάδων χιλιάδων € για παροχή υπηρεσιών Επικοινωνίας σε εταιρείες γόνων της ΝΔ.
 Ουδέποτε είχε απορίες ή Σία Κοσιώνη για τα αξίας εκατομμυρίων € δάνεια που έπαιρνε “αέρα” για την ΔΟΛ, σύμφωνα με ομολογία του, ο Παναγιώτης Ψυχάρης βάζοντας ως εγγύηση μονάχα την υπογραφή του.
Ευτυχώς, όλα αυτά της τα θύμισε της κυρίας Κοσιώνη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ρωτώντας την μάλιστα πως και δεν την έχουν απασχολήσει ποτέ δημοσιογραφικά όλα τα παραπάνω θέματα.

Στην  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων, έχουμε μάθει πλέον στο παιχνίδι μόνοι μας εναντίον όλων σας. Το χειρότερο όμως, είναι οι λεγόμενοι δούρειοι ίπποι. Κάποιοι που φορούν την ταυτότητα του δημοσιογράφου και είναι στην ουσία εκπρόσωποι και αντιπρόσωποι συμφερόντων πολιτικών κομμάτων και πολιτικών ομάδων, με τις οποίες μάλιστα φτάνουν να συνδέονται ακόμη και οικογενειακά. Ένας τέτοιος δούρειος ίππος είναι η Σία Κοσιωνη.
Υ.Γ Χάριν ειρωνείας έγραψα ότι της τα θύμισε ευτυχώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος… Κουβέντα δεν έβγαλε περί τούτων!!!

Γράφει ο Γιάννης Μοίρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου