Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Πανικόβλητος ο Άδωνις από τα στοιχεία Πολάκη για το #faki_party στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ανέβασε Fake News ανάρτηση την οποία απέσυρε μετα!

Γελάνε ακόμα και τα μάρμαρα της Ρηγίλλης με τη νέα “πατάτα” του Αδώνιδος … Πέρα απ αυτά, σκεφτείτε πόσο σοβαρη και υπέυθυνη διοίκηση ασκουσε στο χώρο της Υγείας και ποσο καλά επόπτευε το ΚΕΕΛΠΝΟ, που δεν μπορεί να ξεχωρίσει σε ένα τιμιολόγιο, αν η τιμη μοναδας που αναγράφεται, αφορά μερίδα ή …
κιλό! Επίσης καταλαβαίνετε και πόσο … “φυσιολογικό” είναι για την πολιτική του συμπεριφορά, να χρεωνεται στο δημόσιο, ένα καφεδάκι … 9,5 ευρώ, που έσπευσε να το “αποδεχτεί” !!!
Ο αντιπρόεδρος Άδωνης έκανε μια ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ στα social media που όμως απέσυρε λίγα λεπτά αργότερα μετά την ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ. Μετά τις αποκαλύψεις για τις δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ επι υπουργίας του, (#faki_party) ο αντιπρόεδρος επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση, με μια ΕΠΙΚΗ ανάρτηση, που όμως λίγα λεπτά αργότερα ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ μετά την ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ στα social media.
Μόλις πληροφορήθηκε οτι το τιμολόγιο αφορά ΕΝΑ ΚΙΛΟ καφέ και ΟΧΙ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ καφέ, διέγραψε το tweet και εξαφανίστηκε. Ακολούθησε ένας ΧΑΜΟΣ στο twitter με τον αντιπρόεδρο να δέχεται τρελό κράξιμο (infiltr8or)
Πηγή: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου