Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

X. Μαρίνης: Απαξιωτικές οι δηλώσεις του Πέτρου Τατούλη προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Αντιδράσεις προκάλεσε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης προς Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο σχετικά με το κλείσιμο του 9ου συντάγματος πεζικού Καλαμάτας. Ο πρόεδρος συντονιστικής επιτροπής ΑΝΕΛ Κορινθίας τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Ο κος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου   Πέτρος Τατούλης  Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καμένου, σχετικά με το.......
ενδεχόμενο κλεισίματος του ιστορικού 9ου Συντάγματος Πεζικού της Καλαμάτας    έκανε την εξής δήλωση:

«Ο κ. Υπουργός είπε ο Περιφερειάρχης θα έπρεπε να σεβαστεί τόσο τη θεσμική του θέση ευθύνης, όσο και τους συνταγματικά διακριτούς ρόλους Εκκλησίας και Πολιτείας.

Είπε επίσης ότι  Οι αναφορές του ΥΠΕΘΑ για τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας είναι τουλάχιστον απαξιωτικές και θα έπρεπε ήδη να τις είχε ανασκευάσει δημόσια. ΚΛΠ .

Εδώ εγώ θέλω να πω στον Κο Τατούλη ότι Οι αναφορές του για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας  είναι τουλάχιστον απαξιωτικές και θα έπρεπε αυτός ήδη να τις είχε ανασκευάσει δημόσια.  

 ο Κος Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμένος  τον οποίο έχω την τύχη να γνωρίζω προσωπικά Είναι ένας πολιτικός άνδρας του οποίου οι αρχές είναι Πατρίδα  Θρησκεία   Οικογένεια .


Ο κ. Υπουργός  με  τη θεσμική του θέση ευθύνης έχει      αποδείξει πολλές φορές ποιες είναι  οι θέσεις του , υπερασπιζόμενος τόσο την Πατρίδα όσο και την Εκκλησία 
 Επίσης πρέπει να γνωρίζει ο Κος Περιφερειάρχης εάν φυσικά παρακολουθεί τις δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας ότι τέτοιου  είδους  αποφάσεις είναι της Στρατιωτικής ηγεσίας με την σύμφωνη γνώμη  του Υπουργού και όχι του Υπουργού  χωρίς την γνώμη  σύμφωνη  γνώμη  της Στρατιωτικής Ηγεσίας .

ο κ. Καμμένος  κάθε άλλο παρά απομείωνει το κύρος του αξιώματος του , και αυτό διότι εχει θεωρηθεί ο μακρόν  καλύτερος  ΥΠΕΘΑ έως σήμερα  έναντι των ομολόγων του του παρελθόντος  .

Θεωρώ ότι ο κος Περιφερειάρχης  στα πλαίσια της προβολής του  και της πολιτικής του φιλοδοξίας έκανε αυτές τις δηλώσεις για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας από τον οποίο θα πρέπει να ζήτηση δημόσια συγγνώμη ..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου