Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Γιαννουσάκης: «Μάκη μην βγάλεις τα στοιχεία πριν σου πω, γιατί κινδυνεύω εγώ και η οικογένεια μου»

 Αφού ακούσαμε τις τοποθετήσεις των κοινοβουλευτικών ανδρών στη Βουλή για τις επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες Καμμένου - Γιαννουσάκη, τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα. 

Πρώτα απ' όλα, είναι αρχή μου να ακούω τις θέσεις των άλλων πολύ προσεκτικά, όταν εμπλέκεται το όνομά μου. Πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα εκτός από τις φαιδρότητες του κ. Γεωργιάδη περί σπείρας να έχεις κάνει κάποιο ......
λάθος ή να έχεις υπερεκτιμήσει το υλικό σου ως δημοσιογράφος.

Θα σας πω, λοιπόν, ότι ακούγοντας κυρίως τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη και δευτερευόντως τον κ. Λαγό της Χρυσής Αυγής, συνειδητοποίησα για άλλη μία φορά ότι η χώρα μας με τόσο χαμηλό πολιτικό επίπεδο έχει ελάχιστες πιθανότητες να ανακάμψει.

Θέλω να γίνω πολύ συγκεκριμένος, επειδή στο Τwitter ο πρώτος εξ αυτών, ο οποίος δεν γνωρίζω πότε εργάζεται, πότε τρώει, πότε ερωτεύεται, εκτός κι εάν όλα αυτά τα κάνει με το κινητό στο χέρι, οπότε μπράβο του, αναρωτήθηκε εάν ανοίξουν κάποια στιγμή οι λογαριασμοί, μήπως βρεθώ κι εγώ στη σπείρα που συνέστησε ο υπουργός Άμυνας.

Γνωρίζοντας ότι όντως εγώ τους ξύπνησα και επιτάχυνα όλη αυτήν την ιστορία μετά την απίστευτη αποκάλυψη του Γιαννουσάκη, για τη μεταφορά και τη μοιρασιά της ηρωίνης, την ώρα που αναζητούσα μόνον την κλοπή των καυσίμων και τη διακίνηση μαύρου χρήματος από τις εταιρείες του κ. Μαρινάκη, αναλαμβάνω δημόσια την ευθύνη της σύστασης σπείρας, εφόσον η Δικαιοσύνη αποφανθεί ότι τέτοια σπείρα υφίσταται.

 Ούτε ίσως σήμερα δεν θα γνωρίζατε το περιεχόμενο των συνεντεύξεων αυτών, εάν ο Γιαννουσάκης δεν άλλαζε όσα κατέθεσε υποστηρίζοντας ότι... έπεσε θύμα εκβιασμού.

Από τον Ιανουάριο με είχε προειδοποιήσει ότι εάν όσα έχω στα χέρια μου δημοσιοποιηθούν πριν λάβει απτά δείγματα, ότι θα προστατευτεί ο ίδιος και θα τύχει των ευεργετημάτων του νόμου τα οποία δικαιούται, έπειτα από όσα έχει αποκαλύψει, θα τα διαψεύσει όλα και θα στραφεί κατά των δικαστικών αρχών.

Είναι φανερό ότι από κάποιους τρομοκρατείται και εκβιάζεται σήμερα. 
Στις υπόλοιπες ανοησίες του κ. Γεωργιάδη εκτιμώ ότι δεν χρειάζεται να απαντήσω, διότι θεωρώ δεδομένο τον ρόλο του ως πολιτικού παρελκόμενου μιας... άρρηκτης φιλίας με το περιβάλλον ενός εκατομμυριούχου.
Στον κ. Λαγό θα πω μόνον ότι η ανάλυση του τηλεφωνικού μου λογαριασμού είναι στη διάθεση των Αρχών από σήμερα, για να διαπιστώσουν τι ώρα τηλεφώνησα στον Πάνο Καμμένο εκείνο το βράδυ, για να του επιστήσω την προσοχή, επειδή δεν μπορούσα να έρθω σε επαφή με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.

Το πρόβλημα των Γεωργιάδηδων είναι ότι δεν μπορούν να με ταυτίσουν ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τους ΑΝΕΛ, ούτε με τα μούτρα τους.

Οι έρευνές μας που κατά διαστήματα άφησαν εποχή (φρουτάκια, ιατρικά φακελάκια, πολεοδομία, παραδικαστικό, παράγκα ποδοσφαίρου και πολλά άλλα) δεν είχαν ποτέ πολιτική ταυτότητα και τελικά μάλλον αυτό τους ενοχλεί πολύ. Όλους ανεξαιρέτως.

Πρέπει να σας διαβεβαιώσω ότι οι... αγωνιζόμενοι για τα δικαιώματα του λαού πολιτικοί δυσκολεύονται να χωνέψουν πως μία δημοσιογραφική ομάδα υπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των πολιτών και όχι των επιχειρηματιών, που πολλοί από δαύτους προσκυνούν καθημερινά, για να γλείψουν το κοκκαλάκι της δημοσιότητας ή τον μεζέ της ευημερίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου