Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Ο Κικίλιας ξέχασε την ΕΡΤ επί Ρουσσόπουλου και τη ΝΕΡΙΤ Σαμαρά και προσβάλει τη σημερινή ΕΡΤ

   

Την άποψη ότι η ΕΡΤ αυτήν την στιγμή, είναι ένα αυστηρά κομματικό κανάλι στο οποίο οποιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής θα πρέπει να παραδεχτεί ότι γίνεται σπέκουλα και προπαγάνδα, εξέφρασε από την Κοζάνη ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών Βασίλης Κικίλιας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Διαχωρίζει, όπως είπε, τους απλούς εργαζόμενους και τον αγώνα που δίνουνε, από την υπέρογκη σπατάλη που γίνεται από έναν.......
υπερδιογκωμένο οργανισμό με κομματικά κριτήρια και ένα κομματικό κανάλι που δεν είναι κρατικό και υπερασπίζεται στυγνά τα συμφέροντα της ελληνικής κυβέρνησης.
Ένα τέτοιο κανάλι, επεσήμανε ο κ. Κικίλιας, δεν μπορούμε να το αφήσουμε να λειτουργεί όπως λειτουργεί στην πλάτη των Ελλήνων φορολογουμένων.
Ο Βασίλης Κικίλιας θεωρεί προφανώς παράδειγμα αντικειμενικής ΕΡΤ εκείνη της εποχής Ρουσσόπουλου, θυμάστε όλοι τι γινόταν, ή της εποχής Σαμαρά που αφού έριξε μαύρο στη δημόσια τηλεόραση δημιούργησε το υβρίδιο της ΝΕΡΙΤ.
Η δεξιά της κρατικής δημοσιογραφίας επιπέδου ΥΕΝΕΔ είναι τουλάχιστον θρασύτατη όταν μιλά για κομματικά κανάλια. Για να μην ξεχνάμε και την ιδιωτική τηλεόραση που σύσσωμη σφυροκοπά την κυβέρνηση.
Ποιος μιλά για κομματικά κανάλια; Ο Κικίλιας; Είναι αμετροεπής αλλά από ό,τι φαίνεται νομίζει ότι ο ελληνικός λαός αποτελείται από ανόητους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου