Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα

Στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης προσήχθη η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, μετά από αίτημα του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη που ζήτησε τη σύλληψή της.
Αιτία για το αίτημα ήταν η ένταση που επικράτησε νωρίτερα στην αίθουσα του ΣΤ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας όπου δικάζετε ο δημοσιογράφος μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εις ........
βάρος του η κ. Νικολοπούλου.
Η μήνυση αφορά δημοσιεύματα του περιοδικού Hot Doc το Μάιο του 2015, σχετικά με σύμβαση που είχε αναλάβει η εταιρία της κ. Νικολοπούλου από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Την ώρα που κατέθετε στο δικαστήριο η σύζυγος του Κ. Στουρνάρα ο δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι φίλη της μάρτυρος που βρισκόταν στο ακροατήριο, μαγνητοφωνούσε με κινητό τηλέφωνο την ακροαματική διαδικασία.
Η κ. Νικολοπουλου φέρεται να παραδέχτηκε ότι το κινητό ήταν δικό της και οι συνήγοροι του δημοσιογράφου ζήτησαν να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για την ίδια και τη φίλη της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κινητό εντοπίστηκε ηχογραφημένο υλικό το οποίο φέρεται να καταστράφηκε, με εντολή του δικαστηρίου.

 Της Άννας Κανδύλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου