Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

«Πώς η οικογένεια Καραγκούνη έχει δημιουργήσει υπερπολυτελές ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο στο Αγρίνιο;»

Το θέμα της μη λειτουργίας του μαγνητικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Αγρινίου φέρνει στη δημοσιότητα ο πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον νομό Αιτωλοακαρνανίας Ευάγγελος Παπαγεωργίου, συνδέοντάς το με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Κωστα Καραγκούνη, η οικογένεια του οποίου έχει Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο στο Αγρίνιο. 
Μάλιστα ο κ. Παπαγεωργίου καταλήγει: "Πώς είναι δυνατόν η οικογένεια του βουλευτή κι .........
εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Κώστα Καραγκούνη, να έχει δημιουργήσει εν μέσω κρίσης, υπερπολυτελές Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο με πανάκριβα μηχανήματα στο Αγρίνιο;".
Η δήλωση του κ. Παπαγεωργίου έχει ως εξής:
«Προεκλογικά είχα αναδείξει στην ιστοσελίδα μου τις ελλείψεις του Νοσοκομείου Αγρινίου και τότε  είχα δεχθεί ποικίλες  επιθέσεις.
Το όψιμο ενδιαφέρον του κ. Καραγκούνη για την μη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Αγρινίου είναι και καθυστερημένο και προσχηματικό! 
Ο κ. Καραγκούνης  θα έπρεπε να γελάει  με τα χάλια της Νέας Δημοκρατίας,  που ενώ αγόρασε μαγνητικό τομογράφο, ξέχασε… να εκπαιδεύσει ακτινολόγους για να το χρησιμοποιούν.
Συνεπώς δημιουργείται μείζον θέμα ηθικής τάξης γιατί ο συγκεκριμένος μαγνητικός τομογράφος σκουριάζει στις αποθήκες του Νοσοκομείου Αγρινίου σε βάρος της τσέπης του μέσου κατοίκου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και ταυτόχρονα προς όφελος λίγων και τυχερών αλλά κυρίως προς μεγάλη ευχαρίστηση των μετόχων του ΕΥΗΝΩΡ.
Από την άλλη η Διοίκηση του Νοσοκομείου πρέπει να πιέσει αποφασιστικά το Υπουργείο για να μην θεωρηθεί ότι είναι συνένοχη στην μη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου.
Ό κ. Εισαγγελέας πρέπει σε κάθε περίπτωση να δείξει την δέουσα ευαισθησία και να διατάξει άμεσα προκαταρκτική έρευνα για να βρεθούν οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης.

Αναρωτιέμαι όμως, ως απλός πολίτης, πως η οικογένεια Καραγκούνη κατάφερε μέσα στην κρίση να δημιουργήσει ένα υπερπολυτελές Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο με πανάκριβα μηχανήματα, που δύσκολα κανείς συναντά ακόμη και στην Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου