Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Η πρόταση της κυβέρνησης για τους συμβασιούχους και οι αντιδράσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ - ΟΤΑ θα έχει στο υπουργείο Εσωτερικών ο Πάνος Σκουρλέτης προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις για τον διαγωνισμό προσλήψεων στους Δήμους που ανακοίνωσε χθες βράδυ η κυβέρνηση, με σκοπό να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις και να αρχίσει ξανά η αποκομιδή σκουπιδιών.
Με παρέμβασή του το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης κάλεσε σε διάλογο στο .......Υπουργείο στις 12 το μεσημέρι τους συμβασιούχους, προκειμένου να ........
βρεθεί λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών.
«Καλούμε σήμερα στις 12 στο Υπουργείο την ΠΟΕ-ΟΤΑ να της παρουσιάσουμε τη νομοθετική πρόταση που θα καταθέσουμε τη Δευτέρα. Εάν θέλουν περισσότερο χρόνο για να μην απαντήσουν σήμερα, τον έχουν», δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης, αναφερόμενος στη νομοθετική ρύθμιση για προκήρυξη διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ, την οποία αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής η κυβέρνηση να καταθέσει για την κάλυψη κενών θέσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κ. Νίκος Τράκας, δήλωσε πως οι εκπρόσωποι των συμβασιούχων θα παραστούν στη συνάντηση με τον Υπουργό.
Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου