Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ «ΣΠΡΩΧΝΕΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΆκρως εξοργισμένος, χειμαρρώδης και ασυγκράτητος κατά του δημάρχου Λουτρακίου και προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της ″Λουτράκι Α.Ε.″ Γιώργου Γκιώνη, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της ″Κ. Γαλανόπουλος ΑΤΕ″ Γιώργος Γαλανόπουλος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press όπως εκμυστηρεύθηκε ο Γιώργος Γαλανόπουλος σε φιλικό του πρόσωπο, είναι πλέον αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί στ’ άκρα, αδιαφορώντας για την καταστροφή που θα επέλθει, δεδομένου ότι την καλή και θετική διάθεση την έχει επιδείξει, αλλά .......
εμπαίζεται προκλητικά και ασύστολα από τον Γιώργο Γκιώνη, που «το έχει ρίξει κι επιδίδεται στην ″dolce vita″», όπως ο ίδιος υπογράμμιζε χαρακτηριστικά.
Αυτό που έχει εξοργίσει ειδικότερα τον επιχειρηματία, είναι ότι ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της ″Λουτράκι Α.Ε.″, όχι μόνον δεν έχει πράξει τα προσφάτως υπεσχημένα την ώρα που εξελισσόταν η απόπειρα πλειστηριασμού στις 19 Μαΐου 2017 τουLoutraki Thermal Spa (LTS) κι εκείνος βρισκόταν ταξιδάκι στην Πορτογαλία, αλλά επειδή κρύβεται και δεν σηκώνει το τηλέφωνό του, στις κλήσεις που δέχεται από τον ίδιο. Σύμφωνα με το φιλικό πρόσωπο του επιχειρηματία ο Γιώργος Γαλανόπουλος πνέει μένεα και κατά του νομικού συμβούλου της Δημόσιας - δημοτικής εταιρείαςΧρήστου Τζοάνου, ο οποίος τηρεί πανομοιότυπη στάση έναντι του επιχειρηματία.
Υπενθυμίζεται ότι ακριβώς πριν δύο εβδομάδες, είχε μεταβεί στοLTS εκπρόσωπος της ″Κ. Γαλανόπουλος ΑΤΕ″, συνοδευομένη από τρεις δικαστικούς επιμελητές, εργάτες κι ένα φορτηγό που περίμενε σε πολύ μικρή απόσταση, να μην κλείνει την κυκλοφορία, αλλά πανέτοιμο να επέμβει και να μεταφέρει τα κατασχεμένα. Εκεί βρισκόντουσαν ο αντιπρόεδρος της ″Λουτράκι Α.Ε.″, επιστήθιος φίλος και εξ απορρήτων του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Γιώργος Ρουμελιώτης, μαζί με τον νομικό σύμβουλο αυτής.
Στις διαπραγματεύσεις που έγιναν για να ματαιωθεί ο πλειστηριασμός, αν και η οφειλή ήταν μόλις € 15.000, σε επικοινωνία με τον Γιώργο Γκιώνη στην Πορτογαλία, συμφωνήθηκε να καταβληθούν επί τόπου τα € 8.000 που υπήρχαν στο ταμείο από εισπράξεις, ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος δεσμεύθηκε να καταβάλλει τα υπόλοιπα € 7.000, εντός της περασμένης εβδομάδος. Μέχρι και χθες το βράδυ, δεν είχε καταβληθεί ευρώ προς την πιστώτρια ″Κ. Γαλανόπουλος ΑΤΕ″, με συνέπεια αυτό να έχει εξοργίσει τον Γιώργο Γαλανόπουλο.
Παράλληλα, εκκρεμεί και η συμφωνία να αρχίσει η Λουτράκι Α.Ε. να καταβάλλει στην ″Κ. Γαλανόπουλος ΑΤΕ″ € 20.000 τον μήνα, έναντι της οφειλής του περισσότερου του € 1 εκατ. που έχει στην κατοχή της σε διαταγές πληρωμής, ενώ η ανάλογη συμφωνία που δεν τηρείται έχει γίνει σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες και με τον πρόεδρο  διευθύνοντα σύμβουλο της ″Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ″Γιώργο Βλάχο.
Εν μέσω του οξύτατου εκνευρισμού του για την κοροϊδία που υφίσταται από τον Γιώργο Γκιώνη, ο Γιώργος Γαλανόπουλος τον «στόλιζε» με τα χειρότερα επίθετα, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν είναι Γιώργος Βλάχος να τον κοροϊδεύει ο Γιώργος Γκιώνης, καθιστώντας σαφές ότι ένα πρωί, χωρίς προειδοποίηση, χωρίς διάθεση συμβιβασμού, θα «σηκωθούν» σε πρώτη φάση όλες ανεξαιρέτως οι κινητές αξίες της Λουτράκι Α.Ε., ενώ θα επακολουθήσει η συντηρητική κατάσχεση επί ακινήτων.
Απλά, δυστυχώς για το Λουτράκι, θα βιώσουμε εκ νέου τον εξευτελισμό που έζησε η πόλη επί των ημερών του τέως δημάρχουΚώστα Λογοθέτη.

«Σιωπή» συγκάλυψης στο δημοτικό συμβούλιο
● Έχει διαπιστώσει κάποιος το πρόβλημα αυτό να απασχολήσει επί της ουσίας κι όχι για το θεαθήναι και τις εντυπώσεις το δημοτικό συμβούλιο και πώς θα βρεθεί λύση να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα;
● Υπάρχει κάποια στρατηγική αντιμετώπισης του θέματος, επίδειξης σοβαρότητας, υλοποίησης ενός προγράμματος που θα διαφυλάσσει το κύρος του δήμου Λουτρακίου;
Απλά, σιωπή συγκάλυψης απ’ όλους, να μην πάρει το θέμα μεγαλύτερη διάσταση και το πληροφορηθούν ακόμα περισσότεροι πολίτες.
Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυία. Απλά ρεαλιστής να είσαι. Το Λουτράκι έχει οδηγηθεί στην χρεωκοπία από τις τρεις δημοτικές αρχές του, με αυτό που αναλογεί στον καθένα εκ των επικεφαλής των συνδυασμών, για όσα έπραξε ή δεν έπραξε για να το θωρακίσει.
(020617) Του Πάνου Ηλιακόπουλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου