Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

“Κλείνει στα σχοινιά” τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ το Μαξίμου για το Noor 1! “Να μας πουν το όνομα του επιχειρηματία που θέλουν να υπερασπιστούν”

Ο Αλέξης Τσίπρας, πριν από λίγους μήνες στην Βουλή, απαντώντας σε προκλήσεις από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να κατονομάσει κάποιον εκδότη που είχε εκκρεμότητες με τις Οικονομικές υπηρεσίες, είχε απαντήσει αναφέροντας τοτε το όνομά του: ” Μέ ξέρετε εμένα να μην λέω ονόματα;…”. Σήμερα το Μαξίμου, γυρνάει αναποδα όλο το “παιχνίδι” που πήγε να στησει η Πειραιώς με αφορμη κάποια πρωτοσέλιδα κατά του.........
ΥΠΕθΑ Πάνου Καμμένου και αφού “έκαψε” τον αιφνιδιασμό (που σας αποκαλύψαμε εδω αποκλειστικά χθες το απόγευμα) της κατάθεσης πρότασης μομφής, πριν από λίγο κλιμάκωσε την επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά, αλλά και άλλων στη ΝΔ, καλώντας τους να … κατονομάσουν τον επιχειρηματία ( αν πάρχει ) που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του Noor 1 και τον οποίο προσπαθει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ( ή τμήμα του … ) να υπερασπιστούν…
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού αναφέρει:
Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης είτε θα απαντήσουν με ονόματα, είτε θα επιβεβαιώσουν πως είναι εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων.
Περιμένουμε να μας πουν αν υπάρχει συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση του Noor1 και τον οποίον θέλουν να υπερασπιστούν.

Μέχρι τότε ας μη νομίζουν ότι θα καταφέρουν να κρυφτούν πίσω από «αποκαλυπτικά» πρωτοσέλιδα των συμφερόντων που στηρίζουν και κατ’ εντολήν των οποίων ενεργούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου