Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Είχαν 35χρονη Αλβανίδα σε πατάρι μπαρ στην Πάτρα και την «έδιναν» για 50 ευρώ

Το πατάρι του μπαρ που διατηρεί μια οικογένεια στην Πάτρα μετατρεπόταν σε άντρο του αγοραίου έρωτα για τους μυημένους πελάτες, που πλήρωναν 50 ευρώ για να απολαύσουν τις ερωτικές συνευρέσεις τους με την 35χρονη Αλβανίδασερβιτόρα την οποία οι ιδιοκτήτες προέτρεπαν να εκδίδεται. Ο 25χρονος γιoς της οικογένειας, που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης καθώς η επιχείρηση είναι στο όνομα του, δεν βρισκόταν στο μπαρ........
όταν εξελίχθηκε η επιχείρηση που οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας.
Συνελήφθησαν, όμως, η 49χρονη μητέρα του ως υπεύθυνη του καταστήματος και ο 43χρονος πατέρας του που βρισκόταν εκεί ως θαμώνας και πάνω του βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξι γραμμαρίων.
Σε βάρος της 49χρονης και του γιου της που αναζητείται, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών άσκησε δίωξη για μαστροπεία, παράβαση υγειονομικού ενδιαφέροντος και απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού και σε βάρος του 43χρονου για κατοχή ναρκωτικών.
Η 35χρονη Αλβανίδα συνελήφθη γιατί διαπιστώθηκε δεν διέθετε πιστοποιητικό υγείας και άδεια παραμονής στη χώρα, ενώ της ασκήθηκε δίωξη και για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου