Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

«Που είναι σήμερα οι μάγκες που έλεγαν ότι ο Τσίπρας τα πήρε;» – Η δεξιά «Δημοκρατία» τα χώνει στους «αναξιόπιστους» της ΝΔ

Τον Φεβρουάριο ο Αλέξης Τσίπρας έπειτα από επίσκεψη του στη Μαδρίτη, όπου παρέστη στη Σύνοδο των χώρων του Νότου, έκανε στάση στο Παρίσι για να συναντήσει τους εκπροσώπους γνωστής γαλλικής τράπεζας, η οποία ανέλαβε εν τέλει σύμβουλος της κυβέρνησης για θέματα χρέους αλλά και εξόδου στις αγορές, γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατία» και συνεχίζει:
«Θερμόαιμα στελέχη της αντιπολίτευσης, που ανακάλυψαν το μυστικό ταξίδι Τσίπρα, υποστήριζαν τότε ότι… έπιασαν τον πρωθυπουργό να.........
εισπράττει μίζα, απειλούσαν ότι θα τον βάλουν φυλακή, ενώ διέδιδαν ότι ο Αλέξιος πήγε με τα παιδιά του για αναψυχή στην Ντίσνεϊλαντ».
«Γράψαμε τότε προς τον κ. Μητσοτάκη», συνεχίζει η «Δημοκρατία», «και κάποιοι από το περιβάλλον του μας παρεξήγησαν ότι αυτή δεν είναι ούτε σοβαρή ούτε μετρημένη ούτε αντάξια κόμματος όπως η ΝΔ αντιπολίτευση».
«Χθες ο Τσίπρας πανηγύρισε τα αποτελέσματα εκείνου του επεισοδιακού ταξιδιού κατάφερε και βγήκε στις αγορές», τονίζει η «Δημοκρατία» και αναρωτιέται:

«Πού είναι, άραγε, σήμερα οι μάγκες που έλεγαν ότι τα πήρε; Σιωπούν. Περιττεύει να σημειώσω πόσο αναξιόπιστοι γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά, διάβολε, γιατί πρέπει να φορτώνεται ένα κόμμα τις αστοχίες τους; Θα το απαντήσει κανείς;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου