Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Οι τέσσερις Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσωσαν ζωές

 Οι άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες 4 αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν ως αποτέλεσμα να σωθεί η ζωή 35χρονου Νιγηριανού και 8χρονου ημεδαπού κοριτσιού, σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις.
Τους αστυνομικούς υποδέχτηκαν και συνεχάρησαν προσωπικά σήμερα, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο.......
Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος και ο Διοικητής της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Κάμπρας.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ:
Στις 9 Ιουνίου 2017 οι 2 αστυνομικοί στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 35χρονο, που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίου από μαχαίρι.
Την 1 Ιουλίου 2017 οι άλλοι 2 αστυνομικοί, στο Μαρούσι, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στο 8χρονο κοριτσάκι, που έφερε σοβαρά τραύματα εξαιτίας κατάρρευσης υαλοπίνακα. Σχετική ευχαριστήρια ανάρτηση είχε αναρτήσει και ο πατέρας της μικρής στο Facebook
Φωτογραφία του χρήστη Ελληνική Αστυνομία.
Φωτογραφία του χρήστη Ελληνική Αστυνομία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου