Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Παραιτήθηκε από το κανάλι η διάσημη παρουσιάστρια μετά την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια παραιτήθηκε από το κανάλι ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας, λόγω της επέμβασης στην οποίαν υποβλήθηκε για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλό της. 
Ταυτόχρονα με το δικό της πρόβλημα εξελίσσεται η θεραπεία της μητέρας της από τον καρκίνο τετάρτου σταδίου, επίσης στον εγκέφαλο.
  Δεν έχω ανακτήσει ακόμη πλήρως την ισορροπία μου, αλλά όσο στηρίζομαι στον αρραβωνιαστικό μου, τον Κέβεν (Αντεργκάρο), είμαι........
καλά. Το πρόσωπό μου είναι ακόμη μουδιασμένο και αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα για να επανέλθει. Παρόλ' αυτά δυναμώνω μέρα με την ημέρα και πολύ σύντομα θα επιστρέψω στην φυσιολογική μου κατάσταση. Επί του παρόντος θέλω απλώς να 'καθίσω φρόνιμα' για λίγο καιρό και να δω τι υποτίθεται ότι είμαι σε αυτό τον κόσμο» δήλωσε η Μαρία Μενούνος αποχωρώντας από τον τηλεοπτικό σταθμό E! Entertainment. 
Η Μαρία Μενούνος επισημαίνει την ευρύτερη διάσταση της προσωπικής και οικογενειακής της περιπέτειας ως εξής: «Το να μοιράζομαι αυτή την ιστορία είναι για εμένα πολύ σημαντικό και σε πολλά επίπεδα. Σιχαίνομαι τα μυστικά. Δεν σταματάω να λέω σε όσους γνωρίζω ότι, εάν το αυτοκίνητό σου κάνει ένα παράξενο θόρυβο, το πηγαίνεις σε μηχανικό. Πώς γίνεται, λοιπόν, όταν το σώμα μας κάνει τέτοιους παράξενους θορύβους να το αγνοούμε; Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που πήγα στο γιατρό και ενεργοποίησα τον συναγερμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου