Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Μέρκελ στους Γερμανούς Βιομήχανους: “Ο Τσίπρας θα κερδίσει τις εκλογές στην Ελλάδα όποτε γίνουν! Αιχμή του δόρατος η εξυγίανση στη Δικαιοσύνη…”

-O Tσίπρας θα κερδίσει τις εκλογές στην Ελλάδα, όποτε κι αν γίνουν!!!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στον ιστότοπο harryklynn.blogspot.gr, σε συνάντηση που είχε πριν από λίγες ημερες η γερμανιδα καγκελάριος με στελεχη του γερμανικού ΣΕΒ ( στο πλαίσιο των προεκλογικών της επαφών) προέβη σε μια δήλωση που θα σοκάρει την ελληνική αντιπολίτευση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα Μηντια, επιχειρηματικούς αλλά και πολιτικούς κύκλους. Ιδιαίτερη σημασία όμως έχει και η αναφορά της στα εμποδια που φαινεται να δημιουργεί η........

στάση της Δικαιοσύνυς στον τιτάνιο αγώνα της ελληνικής κυβέρνησης να ξηλώσει το απόστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής του παλιού οικονομικού-πολιτικού συστήματος …
Εκτίμηση-σοκ της Γερμανίδας Καγκελαρίου Μerkel σε στελέχη της Ένωσης Γερμανών Βιομηχάνων (BDI) με τους οποίους είχε ένα χαλαρό γεύμα. Η Γερμανίδα εξέφρασε την εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα για την αποφασιστικότητά του να πολεμήσει την εγχώρια διαπλοκή και τους Ελληνες Ολιγάρχες.
“-Επί σειρά δεκαετιών οι κοινοτικές ενισχύσεις προς την Ελλάδα κατέληγε περιουσιακό στοιχείο μια μερίδας ολιγαρχών…”, ήταν η διαπίστωση της Γερμανίδας η οποία εκτιμά ότι ο Τσίπρας θα καταφέρει να ανατρέψει τα προγνωστικά των δημοσκοπήσεων εάν αντιμετωπίσει την διαπλοκή στην Ελλάδα με αιχμή του δόρατος την εξυγίανση της Δικαιοσύνης.
-Παρακαλουθώ καθημερινά τις εξελίξεις στην Ελλάδα… διαβεβαίωσε η Μέρκελ τους συνομιλητές της.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου