Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Η συγγνώμη της Κατερίνας Ακριβοπούλου στους δημοσιογράφους του Alpha (ΦΩΤΟ)

 Συγγνώμη ζήτησε η Κατερίνα Ακριβοπούλου από τους δημοσιογράφους του Alpha, τους οποίους κατηγόρησε χθες ότι μετέδωσαν την είδηση για όσα είπε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, υιοθετώντας πλήρως τη φρασεολογία της ΝΔ, όπως ακριβώς έκανε ο Αντέννα. Παρέθετε, μάλιστα, τις δυο ειδήσεις και σχολίαζε: Ούτε τα ετοιμοπαράδοτα ΟΝ δεν αλλάζουν, έτσι για το ξεκάρφωμα! ΠλουραλιΖμός.
Ο υπαινιγμός της ήταν «δηλητηριώδης»: Η είδηση είχε παραδοθεί έτοιμη γραμμένη από τη ΝΔ…
Αμέσως ο ρεπόρτερ του Alpha Xρύσανθος Κοσέογλου, που.......
υπέγραφε το ρεπορτάζ, παρενέβη τονίζοντας ότι ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο από το σταθμό. «Αυτό που παραθέτετε είναι μέρος της ανακοίνωσης της ΝΔ. Θα θεωρήσω καλοπροαίρετα πως απλώς κάνετε κάποιο λάθος και θα περιμένω την άμεση επανόρθωσή σας την οποία θεωρώ επιβεβλημένη», σημείωνε.
Ακολούθησε ο διευθύντρια σύνταξης του Alpha, Άρτεμις Δήμου, η οποία τόνισε ότι «δεν προβλήθηκε τέτοιο κείμενο απο τον Alpha ως δικός μας σχολιασμός ή τοποθέτηση. Προφανώς και μπερδεύεσαι με την ανακοινωση της ΝΔ που αναφέρεται στα βίντεο των τηλεοποτικών σταθμών-περιέχει αυτή την πρόταση, αλλά δεν είναι δικό μας σχόλιο και, φυσικά, δεν μπορούμε να την απαλείψουμε αν δεν μας αρέσει από την πολιτική κριτικη που ασκούν τα κόμματα».
Κατόπιν αυτών, η Κατερίνα Ακριβοπούλου προφανώς ξαναείδε τα βίντεο και επανήλθε. λέγοντας ότι επρόκειτο για δικό της λάθος. «Ανακαλώ και ζητώ συγνώμη», έγραψε στη σελίδα της στο facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου