Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Οι φιλελέδες «κράζουν» τη βουλευτή Γεννιά γιατί δίνει το κακό παράδειγμα

Επίθεση στη βουλευτή Α΄ Πειραιά, Γεωργία Γεννιά, εξαπέλυσε το φιλελέδικο Liberal. Και μάλλον καλά της έκανε γιατί δίνει το κακό παράδειγμα.
Αντί να βρίσκεται σε κάποια παραλία αραχτή και να απολαμβάνει τη βουλευτική της άδεια, όπως κάνουν οι βουλευτές των φιλελέδων στις κοσμικές πλαζ, η Γεωργία Γεννιά παράτησε την παραλία και έτρεξε στα πύρινα μέτωπα.
Όχι φυσικά για να κάνει την «πύραρχο», όπως σχολιάζουν ειρωνικά οι φιλελέδες, αλλά προσφερόμενη να βοηθήσει όπου μπορεί ως τοπική βουλευτής.
Τα Κύθηρα, δεν ξέρουμε εάν το γνωρίζουν οι φιλελέδες, υπάγονται στην Α΄ Πειραιά. Όταν λοιπόν σε άλλες περιπτώσεις οι πολίτες διαμαρτύρονται πως ..........
«τους έχουν εγκαταλείψει όλοι», αυτή τη φορά η βουλευτής τους ήταν στο πλευρό τους.
Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει το Liberal γιατί δεν έσπευσαν στο νησί και οι υπόλοιποι βουλευτές της Α΄Πειραιά. «Όχι, αυτό είναι λαϊκισμός», θα απαντήσουν. Ποιοι; Της ίδια παράταξης που ζήτησαν 50 ή 20 Ericson ελικόπτερα στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, όταν η Ericson παγκοσμίως έχει μόλις 24 ελικόπτερα [διαβάστε εδώ: Μεγάλο μυαλό ο Δήμαρχος Κυθήρων! Θέλει 50 ελικόπτερα Ericson όταν η εταιρεία διαθέτει παγκοσμίως… 24].
Αυτός είναι ο λαϊκισμός. Οι μπούρδες για 50 ελικόπτερα που αραδιάζει η α-δέξια παράταξη.
Το Liberal ασκεί επίσης κριτική στη βουλευτή επειδή ανάρτησε φωτογραφίες στο Facebook από τις φωτιές. Εάν είχε ανεβάσει φωτογραφίες με μαγιό, πασαλειμμένη με παχύρευστο λάδι, να χαζεύει το Cosmopolitan και στη λεζάντα να βάζει καρδούλες και φατσούλες, το Liberal θα ήταν χαρούμενο. Εξάλλου μέχρι εκεί φτάνουν. Μέχρι εκεί θέλουν να φτάσουν.
Το πρόβλημά τους με τη Γεννιά δεν είναι ότι άφησε την παραλία και πήγε στις φωτιές, ούτε ότι είναι βουλευτής εκλεγμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το πρόβλημά τους με τη Γεννιά έχει να κάνει με την πολιτική της καταγωγή. Η εν λόγω βουλευτής προέρχεται από τον πατριωτικό σοσιαλιστικό χώρο και είναι ιδιαίτερα σκληρή στα εθνικά θέματα. Είναι και μέλος του ΠΡΑΤΤΩ η Γεωργία Γεννιά, οπότε αντιλαμβάνεστε… Έχουν θέμα μεγάλο οι άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου