Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Λαμία: Έπιασαν στα πράσα μαϊμού «εφοριακούς»

 Η συντονισμένη επιχείρηση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν στα χέρια τους σήμερα το πρωί στις Ράχες στη Λαμία, ένα ζευγάρι απατεώνων από την Αττική, που παρουσιαζόντουσαν ως εφοριακοί και αποσπούσαν χρήματα από ηλικιωμένους.
Όπως γράφει το lamiareport.gr, Η ιστορία ξεκίνησε νωρίτερα το πρωί στα Καμένα Βούρλα, όταν το συγκεκριμένο ζευγάρι προσποιούμενο τους εφοριακούς κατάφερε να αποσπάσει από ηλικιωμένη το ποσό.......
των 1.100 ευρώ. Το θύμα τους ειδοποίησε την αστυνομία και το σήμα δόθηκε στους σταθμούς για τον εντοπισμό ενός ασημί Yaris με τους μαϊμού εφοριακούς.
Εν τω μεταξύ η δράση τους είχε μεταφερθεί στην άλλη πλευρά του Μαλιακού και συγκεκριμένα στις Ράχες όπου προσποιούμενοι και πάλι τους εφοριακούς ζήτησαν χρήματα από ηλικιωμένο ζευγάρι για τακτοποίηση φορολογικών υποθέσεων των παιδιών τους.

Πράγματι η ηλικιωμένη πείσθηκε να τους δώσει τα χρήματα που ζητούσαν και εισήλθε στο σπίτι με τη γυναίκα – απατεώνα, τη στιγμή που οι άνδρες έμειναν έξω να περιμένουν. Φαίνεται όμως ότι ο παππούς κάτι κατάλαβε και ζήτησε με τηλεφώνημα πληροφορίες από την αστυνομία που άμεσα κινητοποίησε τις δυνάμεις της. Σε λίγα λεπτά αστυνομικοί της Β’ ΟΠΚΕ έφταναν στο σημείο και «τσιμπούσαν» τους μαϊμού – εφοριακούς για να τους οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου