Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Με Κέλλυ Αραούζου ο διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου

Ενα μοναδικό event θα φιλοξενήσει η χώρα μας τον επόμενο μήνα. Ο διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει η κυρίαρχος σε αγώνες ανοιχτής θάλασσας, Κέλλυ Αραούζου.
Ενα μοναδικό event θα φιλοξενήσει η χώρα μας τον επόμενο μήνα. Ο διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών ανάμεσα στους οποίους........
ξεχωρίζει η κυρίαρχος σε αγώνες ανοιχτής θάλασσας, Κέλλυ Αραούζου.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δημήτρης Γκομόζιας τόνισε: 

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute


«Η Διώρυγα της Κορίνθου είναι ένα σημείο μοναδικό στον κόσμο. Οι κολυμβητές θα διανύσουν μία απόσταση 6.433 μ. Για εφέτος το όριο συμμετοχής θα είναι 600 κολυμβητές, διότι θέλουμε να ελέγξουμε όλες τις παραμέτρους ασφαλείας. Εκτός από την Κέλλυ Αραούζου θα αγωνιστούν και άλλοι πρωταθλητές μας, αλλά δε θα αποκαλύψουμε ακόμη τα ονόματά τους».

Παρών και ο δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης που δήλωσε: «Πρόκειται για ένα κορυφαίο κολυμβητικό γεγονός και αποτελεί μία μεγάλη στιγμή για την περιοχή μας. Ο Δήμος στηρίζει τον αθλητισμό και είναι τιμή μας που φιλοξενούμε αυτή τη διοργάνωση. Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν τη στήριξή μας»

Η Αραούζου από την πλευρά της είπε: «Ο αθλητισμός είναι παιδεία και πολιτισμός. Η Διώρυγα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα διεθνή αξιοθέατα της χώρας, και τι πιο ωραίο από το να την διασχίσεις κολυμπώντας. Για εμένα είναι τιμητικό που με επέλεξαν ως Πρέσβειρα της διοργάνωσης, αλλά ανυπομονώ και να την κολυμπήσω».

Ο αγώνας κολύμβησης «Cross The Euro Canal» τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε.ΔΙ.Κ. (Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου), της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Οι εγγραφές γίνοντας στην ιστοσελίδα www.crosstheeurocanal.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου