Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Η Δημοτική Αρχή Γκιώνη υπέστη μια << τεράστια πολιτική ήττα >>

Στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο , και συγκεκριμένα  στο θέμα που αφορούσε την << εξαπάτηση >> των επιχειρηματιών της χερσαίας ζώνης Λιμένος Λουτρακίου και όλων των Δημοτών , με την μελέτη των 105,000,00 ευρώ η οποία στην πορεία  μετονομάστηκε σε ερευνά χωρίς μελέτη !!!! η Δημοτική Αρχή Γκιώνη υπέστη μία  << τεράστια πολιτική ήττα >>  και αναγκάστηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης να << σαλπίσει υποχώρηση >> δηλαδή  ανέβαλε την συζήτηση του θέματος της ανάθεσης  ΜΕΛΕΤΗΣ – ΕΡΥΝΑΣ για  το......
παραλιακό μέτωπο   στον Δήμο και συγκεκριμένα στην Τεχνική Υπηρεσία .  
Η αιτία ήταν η σφοδρή κριτική που δέχτηκε από την αντιπολίτευση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Ρουμελιώτης  ο οποίος  αδυνατούσε να απαντήσει σε μια σειρά ερωτήσεων που του υπέβαλαν οι Παύλος Παύλου και Θοδωρής Πέτρου και ο οποίος είχε μετατραπεί για αρκετή ώρα σε ένα << πολιτικό σάκο του μποξ >> .
Ο Δήμαρχος βλέποντας το αδιέξοδο και αδυνατώντας να προστατεύσει τον αγαπητό του  Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιώργο  Ρουμελιώτη ο οποίος αδυνατούσε να επιχειρηματολογήσει δέχτηκε την πρόταση του Κώστα Λογοθέτη για την αναβολή της συζήτησης του θέματος για 15 ημέρες .

Άξιο σχολιασμού είναι το γεγονός ότι κανένα από τα Blog του Λουτρακίου δεν έχει κάνει καμία αναφορά σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα!!! Γιατί άραγε ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου