Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

ΔΙΩΡΥΓΑ : Εργατικό Ατύχημα !!! Σιωπή και βουβαμάρα !! FULGOR : Εργατικό Ατύχημα !!! Δηλώσεις και Αντάρα !!!

 Είναι λυπηρό ακόμα και σήμερα  να γίνονται εργατικά ατυχήματα και πάντα φυσικά με την ευθηνή της εργοδοσίας .
Είναι το ίδιο σοβαρό και κατακριτέο για όποια επιχείρηση και εάν εμπλέκεται σε τέτοιου είδους ατυχήματα .
Είναι πολύ σωστό επίσης να δημοσιεύονται και να γίνονται γνωστά διότι έτσι ενημερώνονται θέλοντας και μη οι ελεγκτικές Αρχές αρκεί οι μάρτυρες των δυσάρεστων γεγονότων να καταθέτουν την αλήθεια .
Το ποιο σωστό όμως είναι σε τέτοια δυσάρεστα γεγονότα να παίρνουν θέση τα εργατικά συνδικάτα – Σωματεία και οι........
αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές .
Συγχαρητήριά λοιπόν στους , Σωματείο εργαζομένων FULGOR ,To εργατικό κέντρο  Κόρινθου , Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας , Συνδικάτο Μετάλλου «Ήφαιστος »οι οποίοι πήραν θέση δημόσια για αυτό το εργατικό ατύχημα στην FULGOR .
Αντίθετα με όλους αυτούς και όταν στις πρώτες ημέρες του Μαρτίου 2017 (Τρίτη  7 Μαρτίου 2017  ) συνέβη ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα στον Παπαφίλη Γεώργιο του Νικολάου  κατά την διάρκεια εργασιών στην Διώρυγα με τον πλωτό γερανό ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ .
 Τότε  ο   Παπαφίλης Γεώργιος του Νικολάου   εργάτης χωρίς πρόσληψη , ανασφάλιστος , και παράνομα εργαζόμενος  μέσα στον πλωτό γερανό τραυματίστηκε σοβαρά όπου και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί με άλλο Ασθενοφόρο στην Αθηνά  . Εκεί λοιπών ο μόνος που ενδιαφέρθηκε και κατήγγειλε το γεγονός στο Λιμεναρχείο Κορίνθου ήταν ένα πρώην μέλος του ΔΣ της Διώρυγας .
Φυσικά στα πάντα έπεσε μαύρο πέπλο , το Λιμεναρχείο δεν έκανε επιτόπια έρευνα . Η Διοίκηση έδωσε κατεύθυνση το τι θα πει ο κάθε εις στην προανάκριση η οποία έγινε στο Λιμεναρχείο τις επόμενες ημέρες .
Όλοι του ΔΣ και τα Διευθυντικά στελέχη προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός με κάθε τρόπο ,  ακόμα και σε βιντεοσκοπημένες δηλώσεις τους .
Ο εργοδηγός της Διώρυγας και υπεύθυνος για τον γερανό ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ έκανε ψευδείς δηλώσεις υπό την καθοδήγηση των προϊσταμένων του, Το ίδιο και ο προϊστάμενος Ναυτικής Υπηρεσίας .

 Η διοίκησή αυτής της κατά τα άλλα ΔΕΚΟ άφαντη, τα δυο Σωματεία της Διώρυγας στον ύπνο του δικαίου ,όσο για το Εργατικό Κέντρο και οι  λοιποί  φορείς της Κορινθίας πχ τοπικές και Νομαρχιακές ακόμα και βουλευτές Σύριζα δεν είδαν , δεν άκουσαν δεν ξέρουν και περί άλλων τυρβάζουν αν και το θέμα δημοσιοποιήθηκε περισσότερες της μιας φοράς , μόνο  από το ίδιο blog που σχολιάζει και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου