Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Ο Γεωργιάδης ασελγεί στο Πολυτεχνείο

 Δόθηκε επανειλημμένως στον Άδωνι  Γεωργιάδη  η ευκαιρία να εκφράσει τη συγγνώμη του προς τη μνήμη των θυμάτων και προς το δράμα και το πένθος των οικογενειών τους, και τη μεταμέλειά του για το γεγονός ότι αμφισβητεί τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.
Όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά θέλησε να τεκμηριώσει με δήθεν ιστορικά τεκμήρια τους αυθάδεις και προκλητικούς ισχυρισμούς του. Επικαλέστηκε ένα δικαστικό πόρισμα εποχής που το μεταχουντικό βαθύ κράτος της .........

δεξιάς όχι μόνο εξακολουθούσε να έρπει ύπουλα στο παρασκήνιο του πολιτικού και του δημόσιου βίου, αλλά αντιμετωπιζόταν από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως εν δυνάμει κίνδυνος για το ενδεχόμενο νέας απόπειρας πολιτειακής και συνταγματικής εκτροπής.
Επίσης, σύμφωνα με τον "έγκριτο ιστορικό" Γεωργιάδη, όπως τον εκθειάζει σε ιδιόχειρο σημείωμα-αφιέρωση ο αρχιχουνταίος Παττακός, η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν ήταν η αρχή του τέλους της τυραννίας, αλλά απλά η αφορμή για αλλαγή σκυτάλης από τον έναν τύραννο στον άλλον. Και μην ξεχνιόμαστε, οι φοιτητές και οι άλλοι εξεγερμένοι που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ εκείνο, δεν δολοφονήθηκαν, αλλά απλά ... "πέθαναν" - όπως λέει και στο βίντεο!!!

Ο Γεωργιάδης είναι η προσωπική -κατά δήλωσή του- επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ. Του πολιτικού κρατούμενου και εξόριστου από τη χούντα σε ηλικία ... έξι μηνών (!) Μητσοτάκη, θέλω να υπενθυμίσω.

Υπάρχει έστω ένας Έλληνας δημοκράτης που θα ψήφιζε κόμμα που έχει αυτό τον άνθρωπο ως αντιπρόεδρο, ως αντί-του-προέδρου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου