Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΩΡΥΓΑ : Κα Διευθύνουσα σας καταγγέλλουν ότι δεν έχετε πτυχίο Πανεπιστημιακού Επιπέδου ! Εσείς τι λέτε ? Έχετε ? ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το Geraniablog είναι το μοναδικό blog της Κορινθίας που έχει και την αρετή αλλά και την τόλμη να ακουμπήσει τα προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια και ιδιαιτέρως τους τελευταίους είκοσι ( 20 ) μήνες την Διώρυγα της Κορίνθου .
 Είναι πάρα  πολλά τα δημοσιεύματα  με τα οποία αναδεικνύουμε  πολλά και σοβαρά θέματα τα οποία απασχολούν αυτή την κρατική επιχείρηση ( ΔΕΚΟ  Α.Ε.ΔΙ.Κ ) ,  γνωστά σε πάρα πολλούς όπως οι τέσσερεις βουλευτές του Νομού Κορινθίας οι οποίοι κωφεύουν και ...........
στρίβουν δια του αρραβώνα .
 Ένα εκ των πολλών προβλημάτων είναι και αυτό όπου , πρώην εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου της Διώρυγας  ρωτηθείς από Δημοσιογράφο του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού Πελοποννήσου  Super tv ( ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ ) είδαμε και ακούσαμε να καταγγέλλει  την Διευθύνουσα Σύμβουλο  βάση  δημοσιευμάτων    μεγάλης Αθηναϊκής Εφημερίδας  αλλά και άλλου μεγάλου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης ότι δεν κατέχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά – πτυχία Πανεπιστημιακού Επιπέδου .
Παρακαλούμε λοιπών και εμείς με την σειρά μας προς  αποφυγή κάθε αμφιβολιών και παρεξηγήσεων για το ποιά είναι η αλήθεια  , να δημοσιοποιήσει η κα Διευθύνουσα ότι έγγραφο – πτυχίο   Πανεπιστημιακού Επιπέδου της ημεδαπής έχει η αντίστοιχο  αναγνωρισμένο της Αλλοδαπής . (Πανεπιστημιακού Επιπέδου ) 

 Κάνοντας  το σχόλιο σας διαμορφώνετε άποψη και  δίνεται νέες ιδέες . Η ελεύθερη κρητική είναι  η υγεία της Δημοκρατίας !Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου