Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Ο Μαρινάκης άφησε το MEGA να κλείσει γιατί έπιασε νέο λιμάνι; Φήμες για είσοδό του στο ΣΚΑΙ – Τι έγινε με Βρυώνη

Πληροφορίες που κυκλοφορούν έντονα το τελευταίο διάστημα αναφέρουν ότι ο Μαρινάκης έχει έρθει σε συμφωνία με το Γιάννη Αλαφούζο, βρίσκοντας νέο “λιμάνι” στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ. Αποτέλεσμα είναι, ουσιαστικά, οι δύο επιχειρηματίες να συμμετέχουν με ενωμένες τις “δυνάμεις” τους στο διαγωνισμό για τις άδειες, στον οποίο ο ΣΚΑΙ ήταν το πρώτο κανάλι που κατέθεσε αίτηση, το............
μεσημέρι της Τρίτης.
Αν ισχύει η φημολογία, τότε εξηγείται η αδιαφορία του επιχειρηματία να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια με δική του εταιρεία, όπως έκανε στον προηγούμενο διαγωνισμό το καλοκαίρι του 2016 με την ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ, ή μέσω του MEGA, το οποίο με τη στάση των μεγαλομετόχων του (Βαρδινογιάννης-Μαρινάκης) και την άρνησή τους να καταθέσουν αίτηση για μία από τις άδειες φαίνεται ότι οδηγείται στο “μαύρο”.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες που μεταδίδει το enimerosi24.gr κάνουν λόγο για “εμπλοκή” με την εγγυητική επιστολή που κατέθεσε η πλευρά του Φίλιππου Βρυώνη, μέσω της εταιρείας “Τηλεοπτική Ελληνική” και εκπρόσωπο το Μάκη Γιομπαζολιά.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι η εγγυητική, που είναι από ελληνική μη συστημική τράπεζα, μπορεί να περάσει, μπορεί και όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου