Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Οι ΑΝΕΛ ξεκαθαρίζουν τη θέση τους: «Είμαστε κυβερνητικός εταίρος με άποψη»


 Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στην κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίστηκε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ υπό τον Πάνο Καμμένο.
Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες έκανε λόγο για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε ήπιους τόνους.
«Δεν είμαστε εταίρος χωρίς άποψη. Έχουμε .......
άποψη και θέση και την διατυπώνουμε», τόνισε αναφερόμενη στις διαφωνίες που υπάρχουν στο Σκοπιανό και στην υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτικών, ενώ υπογράμμισε πως η θέση των ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό παραμένει σταθερή.
Η κυρία Παπαδοπούλου είπε πως στη συνεδρίαση της ΚΟ συζητήθηκαν οι αντιπαραθέσεις των βουλευτών των ΑΝΕΛ με αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε «όταν υπάρχει συμφωνία σε επίπεδο κορυφής, μπορεί να τραβηχτούν κάποια αυτιά».
Πρόσθεσε μάλιστα αναφερόμενη στους βουλευτές που ανεβάζουν τους τόνους ότι «σε ένα βαθμό είναι υγιές να υπάρχουν διαφωνίες. Το αντιμετωπίζουμε όσο πιο ήπια. Είμαστε 154 και μιλάμε για έναν μπορεί να του γίνει μια παρατήρηση», κατέληξε, «φωτογραφίζοντας» πιθανόν τον Δημήτρη Καμμένο.
Σημειώνεται ότι στις πέντε έχει ορισθεί η συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου