Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Σε πλήρη λειτουργία η Διώρυγα Κορίνθου. Τι αναφέρει η Α.Ε.ΔΙ.Κ Φωτογραφίες


Το Geraniablog το οποίο λειτουργεί με ανιδιοτέλεια , αντικειμενικότητα , και δημοκρατικά δημοσιεύει το Δελτίο Τύπου της Α.Ε.ΔΙ.Κ παρ όλο που δεν ενημερώθηκε από την Διοίκηση της για την επαναλειτουργία της Διώρυγας  .
Βεβαίως και συγχαίρουμε την προσπάθεια του προσωπικού αλλά  και της Διοίκησης η οποία είναι υποχρεωμένη για την αποκατάσταση του κάθε προβλήματος και η οποία για μια ακόμα φόρα άφησε πόνο από ένα νέο  σοβαρό τραυματισμό παράνομα εργαζομένου στον .......
γερανό ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ,  αλλά δεν θα αφήσουμε ασχολίαστο  ρωτώντας τους Διοικούντες  εάν στο σημείο του προβλήματος το βάθος είναι αυτό των οκτώ 8 μέτρων που προβλέπεται και δεύτερο κατά πόσο είναι σίγουροι ότι ο κίνδυνος μιας νέας κατάπτωσης χωμάτων έχει απαλυνθεί.
Μη θέλοντας να γίνουμε κακοί προφήτες  όπως κάθε φόρα που έχουμε προβλέψει κάτι και έχουμε επιβεβαιωθεί , έτσι και τώρα πιστεύουμε  ότι σύντομα θα ήμαστε στο ίδιο έργο θεατές μίας νέας κατάπτωσης .
Δηλαδή σύντομα θα ζήσουμε μια νέα κατάπτωση  μικρότερη ή μεγαλύτερη και ο θεός να είναι πάντα σε αυτό το σημείο και να προστατεύει τα διερχόμενα πλωτά .
Εμείς απευχόμενα  αλλά  πιστεύουμε  σε ένα νέο περιστατικό για τους λόγους ότι πρώτον η συντήρηση των πρανών της Διώρυγας είναι ανύπαρκτοι για τα τελευταία οκτώ χρόνια , ( από όσα ακούγατε ) και δεύτερον από το πιθανό πρόβλημα που μπορεί να έχει δημιουργήσει ο ταμιευτήρας υγρών αποβλήτων  του Δήμου Λουτρακίου που υπήρχε εκεί λόγο προβλήματος διαρροής του αγωγού μεταφοράς λυμάτων .
Ο ταμιευτήρας αυτός υπήρχε εκεί για πολλούς μήνες και όταν λίγα μέτρα από το σημείο της κατάπτωσης .
Ακολουθεί  η ανακοίνωση της Α.Ε.ΔΙ.Κ


 Ακολουθεί  η ανακοίνωση της Α.Ε.ΔΙ.Κ


Η Διώρυγα παραδόθηκε σε πλήρη λειτουργία, με κανονικό βύθισμα, χωρίς περιορισμούς, και εντός του χρονικού πλαισίου που είχε τεθεί.
Η Εταιρεία εργάστηκε συστηματικά, αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης του φαινομένου των κατολισθήσεων που προέκυψε από τις συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις του Φεβρουαρίου.
Η εταιρία
  ευχαριστεί το ανθρώπινο δυναμικό της, που από την πρώτη στιγμή εργάστηκε με αυταπάρνηση και μεθοδικότητα σε ένα έργο που απαιτούσε εργασίες επί 24ωρου βάσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου