Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Αντετοκούνμπο: «Ήμουν ο καλύτερος πωλητής! Δεν τα παρατούσα»


 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στη γνωστή εκπομπή, “60 minutes”, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε και τα οποία τον έκαναν πιο δυνατό.
Ο δημοσιογράφος, Στιβ Κροφτ, προσπάθησε να… σκιαγραφήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μίλησε για τα παιδικά χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα.
“Ήταν δύσκολα. Δεν είχαμε πολλά λεφτά, αλλά είχαμε πολλή ευτυχία, οπότε αυτό δεν μας λύγισε. Όταν παλεύαμε, ήμασταν όλοι μαζί σε.......
αυτό. Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Διασκεδάζαμε, χαμογελούσαμε. Σίγουρα με έκανε πιο δυνατό!”, σχολίασε αρχικά.
“Πουλούσαμε γυαλιά, ρολόγια, cd, dvd” ανέφερε ο Greek freak”, ενώ στηδιαπίστωση του δημοσιογράφου, πως πρέπει να ήταν καλός σε αυτό που έκανε, ο Αντετοκούνμπο ανέφερε: “Ήμουν ο καλύτερος! Ήμουν πολύ καλός σε αυτό!”. Όσον αφορά το… μυστικό του, ο Έλληνας διεθνής παίκτης τόνισε πως δεν τα παρατούσε ποτέ!
Ο Κροφτ ρώτησε τον Αντετοκούνμπο αν συνεχίζει έτσι, με τον “Greek freak” να αναφέρει: “Το να είμαι επίμονος στη ζωή; Νομίζω ναι! Θα κάνω κάτι και θα το κάνω σωστά!», και πρόσθεσε για τη συνεχή του βελτίωση: «Πρέπει να βελτιώνομαι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Φοβάμαι πολύ την αποτυχία. Οπότε, πρέπει να γίνομαι καλύτερος”.
  

Milwaukee Bucks superstar Giannis Antetokounmpo tells 60 Minutes about selling trinkets on Athens streets to help his family and how that persistence has propelled him in the NBA. Steve Kroft reports, Sunday. http://cbsn.ws/2Gh3fAn 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου