Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

ΙΣΘΜΟΣ: Η διώρυγα λειτουργεί κανονικά αλλά ποιος εγγυάται στο εξής την ασφάλεια όσων περνούν με τα πλεούμενα; (korinthiannews.gr )


Από τη διώρυγα της Κορίνθου ανακοινώνεται: «Από την Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος της Κορίνθου ανακοινώθηκε ότι οι εργασίες αποκατάστασης ολοκληρώθηκαν και η Διώρυγα παραδόθηκε στην κυκλοφορία την Παρασκευή 23 Μαρτίου.
Η Διώρυγα παραδόθηκε σε πλήρη λειτουργία, με κανονικό βύθισμα, χωρίς περιορισμούς, και εντός του χρονικού πλαισίου που είχε ........
τεθεί.
Η Εταιρεία μας εργάστηκε συστηματικά, αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης του φαινομένου των κατολισθήσεων που προέκυψε από τις συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις του Φεβρουαρίου.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας, που από την πρώτη στιγμή εργάστηκε με αυταπάρνηση και μεθοδικότητα σε ένα έργο που απαιτούσε εργασίες επί 24ωρου βάσεως.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την κατανόησή τους στο διάστημα αυτό».

ΣΣ. Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι στο εξής κατά την διέλευση των πλοίων δεν κινδυνεύει το πλήρωμα και οι επιβάτες από την πτώση βράχων; Το θέμα δεν είναι ότι λειτούργησε ξανά η διώρυγα αλλά ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια όσων περνούν μέσα από το κανάλι! Το θέμα με τις πρόσφατες κατολισθήσεις που έπαιξε σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ δεν ξεχνιέται!
  (korinthiannews.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου