Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

Βυθιζόμενη Γέφυρα Ισθμίας :Ετήσια Γενική Συνέλευση ένωσης φίλων διώρυγας << Περίανδρος >> Όλη η αλήθεια για την βυθιζόμενη γέφυρα Ισθμίας ! Τι είπαν οι δυο πρώην κοινοτάρχες για την διοίκηση της ΔΙΩΡΥΓΑΣ Α.Ε. ( VIDEO )


 Την Κυριακή 18 – 03 – 2018 στο Κοινοτικό κατάστημα της Ισθμίας πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική Συνέλευση της ένωσης φίλων Διώρυγας , τα μέλη της οποίας ανέρχονται σε πολλές δεκάδες ,  το μεγαλύτερο ποσοστό  των οποίων είναι κάτοικοι Κορινθίας και κυρίως του Δημοτικού Διαμερίσματος Καλαμακίου , Ισθμίας και Κυρά Βρύσης.
Στην διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τα .........
προ ημερησίας διάταξης  θέματα , αλλά ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στα δυο προβλήματα που απασχολούσαν και ακόμα απασχολούν την Διώρυγα και το τοπικό διαμέρισμα της Ισθμίας .
Το σοβαρότερο όλων είναι αυτό του αποκλεισμού του Καλαμακίου και της Ισθμίας λόγο της μη λειτουργίας της Βυθιζόμενης Γέφυρας από την 30η Νοέμβριου 2017 έως και σήμερα , και για την εξέλιξη της επισκευής της τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα διότι έως αυτήν την στίγμα δεν έχει δοθεί εντολή ανάθεσης σε καμία επισκευαστικοί εταιρεία λόγο του προβλήματος της  ενστάσεως .   
Ακολουθούν Τέσσερα  video στα οποία ακούγονται πολλά ενδιαφέροντα και που ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους στην συνέλευση .
 Ιδιαίτερης σημασίας είναι η πληροφορία της ημερομηνίας λήξης των πιστοποιητικών καλής λειτουργίας της Βυθιζόμενος Γέφυρας Ισθμίας που από τα έγγραφα που κατατέθηκα στο προεδρείο αποδεικνύετε ότι ήταν το έτος 2010 !!!!!!!!!!!!!
Καταπέλτης οι τοποθετήσεις των δύων πρώην κοινοταρχών  και   πρώην μέλλων του ΔΣ της Α.Ε.ΔΙ.Κ καθώς και  του  εκ Ισθμίας Δημοτικού Συμβούλου .
Χ . Μαρίνης 1


Χ. Μαρίνης 2


Π . Σπανός


Τ.ακης Στέφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου