Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Δωρεές σε νοσοκομείο και Α.Τ. Σαλαμίνας από τον Δημήτρη Καμμένο

Ενημερώθηκε για την οικτρή κατάσταση του κέντρου Υγείας και για τα προβλήματα του αστυνομικού τμήματος – Δώρισε πλυντήριο και είδη υγιεινής στο νοσοκομείο και περιπολικό στο Α.Τ.
Για την οικτρή κατάσταση του κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, τις ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό και απαραίτητο υλικό ενημερώθηκε ο κ. Δημήτρης Καμμένος κατά την περιοδεία του στο νησί. Ωστόσο, ο.......
αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Β’ Πειραιά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν πήγε με άδεια χέρια καθώς δώρισε ένα πλυντήριο ρούχων για να ενισχύσει τις συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής καθώς και σεντόνια, κουβέρτες και μαξιλαροθήκες για να καλύψει ορισμένες από τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το τμήμα ασφαλείας και το αστυνομικό τμήμα της Σαλαμίνας όπου συνομίλησε με τυς διοικητές για τις συνθήκες εργασίας, τα προβλήματα και τις ελλείψεις των τμημάτων.

Ο Διοικητής του αστυνομικού τμήματος ευχαρίστησε τον κ. Καμμένο για τη δωρεά του περιπολικού στο τμήμα το οποίο βοηθά σημαντικά στην αστυνόμευση και την ασφάλεια του νησιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου