Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

“Βόμβα” από Μαρία Κόλλια Τσαρουχά! “Μας λέγανε να ρίξουμε την κυβέρνηση και θα παίρναμε 20% στις εκλογές” (vid)


“Ρουκέτα” πέταξε πριν από λίγο η Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά σε διάλογο – διαξιφισμό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στη Βουλή με νεοδημοκράτες βουλευτές και ειδικότερα με τη Σοφία Βούλτεψη.
Έξαλλη η κ.Τσαρουχά όταν άκουσε να της λένε ότι ξεπουλάνε τη Μακεδονία και δεν θα μπορεί να πάει στην πατρίδα της επειδή την παραδίδει για .......
να κρατήσει την καρέκλα της απάντησε με βαριά υπονοούμενα αφήνοντας να εννοηθεί ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρχαν πιέσεις στους ΑΝΕΛ να υποστηρίξουν την πρόταση μομφής και να ρίξουν την κυβέρνηση με αντάλλαγμα στήριξη (προφανώς κυρίως επικοινωνιακή) η οποία θα τίναζε στα ύψη το εκλογικό ποσοστό των ΑΝΕΛ στις εκλογές που θα ακολουθούσαν.
Μας λέγανε να ρίξουμε την κυβέρνηση και θα παίρναμε στις εκλογές 20%” είπε η κ.Κόλλια-Τσαρουχά, αφήνοντας εμβρόντητη την αίθουσα και παγώνοντας τις αντιδράσεις των νεοδημοκρατών βουλευτών.
Αυτό θα κάναμε αν μας ενδιέφεραν οι καρέκλες μας αλλά δεν θα τη ρίξουμε την κυβέρνηση γιατί δεν είναι οι καρέκλες που μας κρατάνε. Δε θα γίνουμε Σαμαράδες, δεν προδίδουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Κι εγώ θα πηγαίνω στην πατρίδα μου ελεύθερα” είπε η κ.Κόλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου