Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

N. Νικολόπουλος: «Δεν θα πέσει η κυβέρνηση… Η συνιστώσα της Novartis θα πάει φυλακή ...... Εγώ, δεν θα γίνω μόσχευμα, ούτε δωρητής οργάνων του Μητσοτάκη»!!!


Καταπέλτης ήταν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, όταν προκλήθηκε από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νότη Μηταράκη, που τον χαρακτήρισε ως τον «153ο κοινοβουλευτικό» που στηρίζει την κυβέρνηση.
 
διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ο Νίκος Νικολόπουλος, απαντώντας στην πρόκληση του Μηταράκη, επεσήμανε ότι «μόσχευμα της ΝΔ» δεν πρόκειται να γίνει: «Εγώ, δεν θα γίνω δωρητής οργάνων του Μητσοτάκη, κύριε Μηταράκη… Η κυβέρνηση δεν θα πέσει και η συνιστώσα της
Novartis θα πάει φυλακή»!
Με λίγα λόγια, μπορεί ο Αχαιός πολιτικός να διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική στο Μακεδονικό, όπως και στο θέμα του διαχωρισμού εκκλησίας – κράτους, όμως, είναι ηλίου φαεινότερο ότι διαφωνεί σε όλα με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και το «διαπλεκόμενο σύστημα» που αυτή εξυπηρετεί… Άρα, αν χρειαστεί να στηρίξει με τη ψήφο του τη διακυβέρνηση Τσίπρα θα το πράξει. Κι αυτό, τουλάχιστον, έως ότου δει κάποιοι… να κάθονται στο σκαμνί!

ΠΗΓΗ
https://www.piperata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου