Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

ΔΙΩΡΥΓΑ : Το να μη διορθώνει κανείς τα λάθη του είναι μεγάλο λάθος , και αν πηδήξει σ’ ένα βαθύ πηγάδι, η μοίρα δεν είναι υποχρεωμένη να τον βγάλει από κει.

Το θέμα είναι να μην κάνουμε ουσιαστικά λάθη και να μπορούμε να τα επανορθώσουμε γρήγορα και εύκολα.  Στην περίπτωση της Α.Ε.ΔΙ.Κ το μόνο που ταιριάζει είναι  ,  το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού .        Παρ’ όλες τις καταγγελίες  που έχουν γίνει εις βάρος του Διοικητικού Συμβουλίου και του τμήματος προμηθειών της Α.Ε.ΔΙ.Κ σχετικά με τις παράνομες ........κατατμήσεις προμηθειών αυτοί οντάς παιδιά του Σύριζα και πιστεύοντας στην υποτιθέμενη παντοδυναμία του  κουμπάρου πρώην Υφυπουργού λειτουργούν αναρχοαυτόνομα .                                                                                                        Φυσικά και τα λογιστήρια δεν είναι άμοιρα των ευθυνών τους .  Οι  διατάξεις του Ν.4412/2016 λένε ρητά και κατηγορηματικά ότι απαγορεύονται οι κατατμήσεις  προμηθειών και οι απ ευθείας αναθέσεις σε ομοειδή προϊόντα ή εργασίες πέραν του ποσού των 20, 000 ευρώ και για  μια φορά ετησίως .Πέραν του ποσού των 20, 000 ευρώ και έως τις 60.000 ευρώ γίνεται συνοπτικός  διαγωνισμός και τα λοιπά .Στην περίπτωση της Α.Ε.ΔΙ.Κ οπού έχουν ισοπεδώσει τα πάντα παραβλέποντας το γεγονός ότι η Ανώνυμη Εταιρεία της Διώρυγας είναι μία κρατική επιχείρηση η οποία ανήκει  στο Υπουργείο Οικονομικών . Σήμερα θα εκθέσουμε ακόμα μια διαφορετική  περίπτωση κατάτμησης,  χαρακτηριστική αλλά και προκλητική . 

Παρόλο που η Α.Ε.ΔΙ.Κ διαθέτει αυτοκίνητα και οδηγούς προς εξυπηρέτηση των αναγκών της , αυτοί χρησιμοποιούν ΤΑΞΙ για την παράνομη μεταφορά του προσωπικού βάρδιας της Ναυτικής Υπηρεσίας από τα Ίσθμια στην Ποσειδώνια   και την επαναφορά τους στην νόμιμη βάση τους στα Ίσθμια . Η παρανομία της κατάτμησης στα ΤΑΞΙ συνίσταται στο γεγονός ότι δαπανούνται με μέσω ορό 3.500  με 4.000 ευρώ τον μήνα και αυτό με βάση των αναρτήσεων εντολών πληρωμής στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ από όπου έχουμε και θα σας παραθέσουμε τα Να των πράξεως προς απόδειξη . Συνεπώς το ετήσιο κόστος ανέρχεται πάντα με τον μέσω όρο στις 40 .000 εις 50.000 ευρώ , ποσό υπερδιπλάσιο αυτό του επιτρεπτού των 20.000 ευρώ και για μια φορά το χρόνο .  Αρά θα έπρεπε να έχει γίνει ηλεκτρονικός διαγωνισμός κάτι που δεν γίνεται [ποτέ και για καμία κατηγορία προμηθειών . Μία άλλη παρατυπία είναι το ότι , αν και η Α.Ε.ΔΙ.Κ βρίσκεται εντός των Διοικητικών ορίων  του Δήμου Λουτρακίου και τα γραφεία της εδρεύουν στο Δημοτικό διαμέρισμα της Ισθμίας του Δήμου Λουτρακίου αυτοί χρησιμοποιούν και Κορινθιακά ΤΑΞΙ δίνοντας έτσι στην τοπική κοινωνία πόσο δεν την υπολογίζουν και με το δίκιο τους να αντιδρούν .

Υ.Γ Στην φωτογραφία με το ΤΑΞΙ έχουμε κόψει τόσο τον οδηγό του αλλά και το πλήρωμα βάρδιας της ακάτου για να μην τους εκθέσουμε . Το όνομα όμος της θαλαμηγού της δεύτερης  φωτογραφίας  τελούν τεκμήριο αλήθειας ,  βρίσκοντας έτσι την  ημερομηνία και την ώρα του διάπλου αλλά και τα άτομα της βάρδιας .
ΑΔΑ:61ΠΒ469Η1Η-Χ9Η 1716,88 ευρώ . ΑΔΑ:68ΠΒ469Η1Η-17Ω   2392,54 ευρώ .
ΑΔΑ:97Ξ8469Η1Η-5ΞΡ      992,00 ευρώ. ΑΔΑ:Ψ8ΚΠ469Η1Η-6ΧΤ  1834,17 ευρώ
ΑΔΑ:ΩΘΧ5469Η1Η-Ξ49  714,02 ευρώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου