Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΙΩΡΥΓΑ : Για ακόμα μία φορά δικαιωνόμαστε . Τα γεγονότα μας επαληθεύουν . Η εγκατάλειψη της Διώρυγας στο μεγαλείο της .


Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η κακή συντήρηση και η απόλυτη εγκατάλειψη  στην Διώρυγα της Κορίνθου .                                                       Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου  2018 και από τις πρώτες πρωινές ώρες η βυθιζόμενη γέφυρα της Ποσειδωνίας έχει ακινητοποιηθεί για τον λόγο ότι ένα από τα συρματόσκοινα των βαρούλκων ανέλκυσης –καθέλκυσης  έχει κοπεί. Η αντικατάσταση του........
πρέπει να γένει άμεσα προκειμένου να δοθεί στην κυκλοφορία και έτσι να μην ταλαιπωρούνται  όσοι θέλουν να περάσουν από και προς Λουτράκι ή Κόρινθο . Το παράδοξο σε αυτήν την ΔΕΚΟ είναι ότι έχουν εγκαταλείψει κάθε συντήρηση  ενώ λεφτά υπάρχουν για  εκδηλώσεις φιγούρας και όχι ουσίας , για κατασκευές χωρίς δικό τους όφελος  και χωρίς Νόμιμες άδειας εγκατάστασης , με κόστος πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ σπαταλώντας αδικαιολόγητα .  Επίσης  πολλές δεκάδες χιλιάδες  ευρώ σε ταξί μηνιαίως για μεταφορά του προσωπικού , κάτι που δεν επιτρέπεται διότι αυτό το προσωπικό είναι της Ναυτικής υπηρεσίας και ενώ ναυτολογούνται στα Ίσθμια τους μεταφέρουν παράτυπα στην Ποσειδωνία  με την απόλυτη ευθύνη της Α.Ε.ΔΙ.Κ και με  την κάλυψη των Λιμενικών Αρχών Ισθμίας και Κορίνθου , και γενικότερα παραβιάζοντας κάθε Νόμο και κάθε Διάταγμα  από όπου διέπεται η Διώρυγα . Παραδειγματικά επισυνάπτουμε επίσημο έγγραφο από την Διαύγεια  δαπάνης ποσού 19.206,80 με υπογραφή και ονοματεπώνυμο  και  αφορά την αγορά Γραμματοσήμων , Μεταλλίων και σημειωματάριων .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου