Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Φορτηγό με άγνωστο φορτίο επιχείρησε να το αδειάσει στον ΧΑΔΑ Λουτρακίου! (εικόνες)


Φορτηγό, το οποίο μετέφερε αγνώστου προελεύσεως και είδους υλικά, εντοπίστηκε νωρίτερα, σήμερα (Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου, κατευθυνόμενο μάλλον προς τον ΧΑΔΑ, με προφανή και εύλογο σκοπό να αδειάσει το φορτίο του, χωρίς να φέρει τα σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά και έγγραφα!

Κατόπιν ελέγχου από Αστυνομικούς του Α.Τ. Λουτρακίου, μετά.......
από σχετική καταγγελία, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του φορτηγού δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα, προς περαιτέρω διερεύνηση του θέματος.


Επί περισσότερες από δυο ώρες οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Λουτρακίου ερευνούν ακόμη και μέχρι αυτή την ώρα (11:45 π.μ.) την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες είναι σε “ανοικτή γραμμή” και με την Εισαγγελία Κορίνθου για τα περαιτέρω, ενώ σύμφωνα με άλλη πηγή το φορτηγό που δεν έφερε τα νόμιμα παραστατικά για το φορτίο του πιθανόν να είναι υπό κατάσχεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες του loutraki365 ανέφεραν πως επιχειρήθηκε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Λουτρακιωτών, αλλά η επικοινωνία μαζί του ήταν αδύνατη. Το loutraki365 επιχείρησε επίσης, να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο, Γιώργο Γκιώνη, αλλά στάθηκε αδύνατον.

Το loutraki365 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει άμεσα και έγκυρα, με νεότερο δημοσίευμα, για οποιαδήποτε αξιόλογη περαιτέρω πληροφορία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου