Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Από Θοδωρή Πέτρου και Κώστα Λογοθέτη .


Στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο  ( 5/9/2018  πήραμε την πρώτη εικόνα για τι θα ακολουθήσει τους επόμενους 9 μήνες μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές τον Μάιο του 2019.
Η Αντιπολίτευση χτες ήταν σκληρή και στοχευμενη και περισσότερο από τον  Κώστα Λογοθέτη( Πολίτες Μπροστά ) και από τον Θοδωρή Πέτρου                          ( Ανεξάρτητος ). 
Πρώτος έριξε τα << πυρά >> του ο Θοδωρής Πέτρου με ένα θέμα  βόμβα που αφορά τον Βιολογικό Λουτρακίου αλλά........
γενικότερα την διαχείριση του Περιβάλλοντος με αποτέλεσμα στην ερώτηση του να <<παγώσει>> η Δημοτική Αρχή Γκιώνη. Ο αρμόδιος – πρόεδρος Της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.ΑΓ.Θ  μην μπορώντας να αντικρούσει τον κ Πέτρου Θεόδωρο ( Ανεξάρτητος )  ζήτησε την ανοχή του και υποσχέθηκε  ότι θα απαντήσει στο μέλλον ( δλδ στα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια)!!
Σειρά πήρε ο Κώστας Λογοθέτης ο οποίος με ένα μακροσκελή πρόλογο έθεσε το Θέμα μεγάτονων αυτό του Τρίαθλου αποδεικνύοντας άτι ήταν ΜΗ αδειοδοτημένος αγώνας παρουσιάζοντας πλειάδα εγγράφων    αποκαλύπτοντας ότι  Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου Αναστάσιος είχε αποκρύψει στοιχειά στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο υφαρπάζοντας  την  ψήφιση του θέματος για  την χρηματοδότηση του συγκεκριμένου αγώνα.
Εκεί πραγματικά υπήρξε πανικός της Δημοτικής Αρχής Γκιώνη που άρχισε πελαγοδρομεί χωρίς να μπορεί να αποδείξει με έγγραφα το αντίθετο. Προσπάθησαν δε τόσο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Σακελαρίου όσο και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Σ. Πέρρας να περάσουν το θέμα εξ απαλών ονύχων και με τον γνωστό τους τρόπο της αντίδρασης υψώνοντας τον τόνο της φωνής τους αλλά και την γνωστή συμπεριφορά  πανικού αυτή δηλαδή του ότι όποιος μiλα για αλήθειες και όποιος βγάζει στην δημοσιότητα  τα κακός κείμενα της Δημοτικής Αρχής  είναι ενάντιος στην πρόοδο της πόλης μας και του Δήμου γενικότερα .
Εντύπωση προκάλεσε δε το γεγονός ότι στο θέμα της Τουριστικής Λουτρακίου υπήρξε σαφής διαφοροποίηση της Αντιδημάρχου Οικονομικών Πρωτόπαπα Μαρίας αλλά και του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Πέτρου και του πρώην Αντιδημάρχου Γεωργίου Αθανασίου.                                      Φαίνεται ότι η παράταξη Γκιώνη έχει διασπαστεί και έχει χάσει ήδη πρωτοκλασάτα  στελέχη.
Απόρροιας άξιο είναι το πως θα αντιδράσει ο Δήμαρχος Γκιώνης σε αυτή την << ανταρσία >> και το πως θα ολοκληρώσει την θητεία του με τόσες απώλειες αφού πέραν αυτών είχε και ηχηρές απουσίες στο πολύ σημαντικό αυτό  δημοτικό  συμβούλιο.
Ήδη στην πόλη ακούμε για 10 υποψηφίους Δημάρχους αλλά στο χτεσινό είδαμε μόνο  5 ( εξαιρώντας τον Παύλο Παύλου που φαίνεται να αποσύρεται ) . Αλήθεια  οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι που ακούγετε  ότι διεκδικούν τον θώκο του Δημάρχου   που ήταν?
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου