Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΩΡΥΓΑ ( Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ) Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΣΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ…Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΜΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες του peloponnisosnews.gr, χτες βράδυ για ακόμα μία φορά  η γέφυρα της Ποσειδωνίας τάθηκε έκτος λειτουργίας λόγο προβλήματος  .
Η άμεση παρέμβαση του υπευθύνου της τεχνικής υπηρεσίας της  Α.Ε.ΔΙ.Κ αποκαταστάθηκε η βλάβη και η βυθιζόμενη γέφυρα τέθηκε σε λειτουργία .
Έως εδώ όλα καλά , ένα πρόβλημα όπως τόσα  άλλα πολλά που βαρύνουν την Α.Ε.ΔΙ.Κ ,όμως , άμεση η παρέμβαση του υπεύθυνου , αποκατάσταση και λειτουργία ........
Τέλος καλό όλα καλά . Αυτό που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής είναι το δημοσίευμα της protinewskorinthias το οποίο αναδημοσιεύουμε . Το δικό μας σχόλιο είναι ( ΝΤΡΟΠΗ )
1)    Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί, καθώς υπήρξε κίνδυνος για ένα σκάφος το οποίο κατευθυνόταν προε την γέφυρα εκείνη την στιγμή και το οποίο παρά τρίχα γλίτωσε από το να πέσει πάνω στην γέφυρα. Το σκάφος έχει εγκλωβιστεί στο σημείο εδώ και περίπου 20 λεπτά, ενώ ένα άλλο μικρό σκάφος προσπαθεί να το απεγκλωβίσει, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τον προορισμό του.
Ταλαιπωρία έχουν υποστεί και αρκετοί οδηγοί, οι οποίοι γυρίζουν πίσω.
2)    Πριν από λίγο επικοινωνήσαμε με την Ανώνυμο εταιρεία της Διώρυγας Κορίνθου , προκειμένου να ενημερώσουμε το Κορινθιακό κοινό για το  νέο πρόβλημα της γέφυρας Ποσειδωνίας  και τον εγκλωβισμό πλοίου ,.
Ρωτήσαμε λοιπόν  αν είναι ανοικτή η γέφυρα για τους πολίτες.
Η αντιμετώπιση της υπαλλήλου μας κατέπληξε !!!
Η αγένεια και η ασέβεια σε όλο το μεγαλείο της !!!
Η υπάλληλος εκνευρισμένη ρωτούσε έχετε καράβι κύριε και ενδιαφέρεστε ;
Όχι της απάντησε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολόπουλος , σας τηλεφωνώ από την Πρώτη news Koρινθίας και ερωτώ προς ενημέρωση των Κορινθίων -.
Απάντηση: Τα αυτοκίνητα περνούν κύριε και τελειώνεται γιατί έχουμε και πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε  αν θέλετε ενημέρωση να την βρείτε από σάιτ και έκλεισε αγενέστατα  το τηλέφωνο.
Εμείς αφήνουμε τα συμπεράσματα σε εσάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου