Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΩΡΥΓΑ : Ταλαιπωρία τέλος . Επαναλειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας Ισθμίας !!! Απαξιωτικές δηλώσεις της Διοίκησης !!!


Σίγουρα θα πρέπει να το θεωρήσουμε ως κορυφαίο γεγονός το ότι Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος   για την επαναλειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας της Ισθμίας μετά  από την υποχρεωτική δεκαετή συντήρηση της με καθυστέρηση οκτώ ( 8 ) ετών
Κάθε αρχική εκτίμηση από την Διοίκηση της Διώρυγας διαψεύστηκε και.......
ενώ η υπόσχεση ήταν πως εντός τετραμήνου θα είχε παραδοθεί στην κυκλοφορία ,χρειάστηκε ένα ολόκληρο έτος που τόσο οι πολίτες όσο και οι επιχειρήσεις ξόδεψαν χρόνο και κόπο σε καθημερινό επίπεδο ,για να εξυπηρετούνται αλλά θίχτηκαν και ηθικά μετά από δηλώσεις των Διοικούντων αλλά και από την Δημοτική αρχή  μέχρι την αποκατάσταση της γέφυρας.
Χτες Τρίτη και 13 /11/2018 μετά από ρεπορτάζ που έκανε το loytraki365   ήρθε η γέφυρα από το Πέραμα που επισκευαζόταν και   πως σήμερα 14/11/18  όπως υποσχέθηκαν θα είναι έτοιμη.
Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας των Ισθμίων είχε διακοπεί την 1η Δεκεμβρίου 2017 λόγω της τακτικής δεκαετούς συντήρησης, ενώ η απομάκρυνση του φορέα της γέφυρας και η μεταφορά του στο Πέραμα έγινε στις 17/7/2018.


Η αρχική εκτίμηση σύμφωνα με το δελτίο τύπου της 28ης Νοεμβρίου 2017, εκ μέρους της Α.Ε.ΔΙ.Κ Α.Ε, ότι η λειτουργία της γέφυρας θα διακοπεί από την 1η Δεκεμβρίου 2017 και για διάστημα περίπου 4 μηνών διαψεύστηκε, όπως και οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν στα τέλη του περασμένου Αυγούστου ότι η γέφυρα θα είχε παραδοθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.  Αφού τελικά χρειάστηκε ένας σχεδόν χρόνος μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής.
Σε συνέντευξη που έδωσε η Διευθύνουσα στον κ Αλέξανδρο Κανδρή ( ακολουθεί video ) λίγο έλειψε να ζητήσει από τους κατοίκους της Ισθμίας να της πουν ευχαριστώ. Προκειμένου να καλύψει την ανικανότητα της Διοίκησης έκανε λόγο για πρωτόγνωρη συντήρηση  της γέφυρας μηδενίζοντας έτσι τις γνώσεις και την ικανότητα ενός και μοναδικού Διευθυντικού στελέχους ( τεχνικού και υπεύθυνου των γεφυρών ) . Δεν θα υπερβάλω αλλά θα τολμήσω και θα πω ότι χωρίς την παρουσία του και τις γνώσεις του συγκεκριμένου υπαλλήλου η Διώρυγας δεν θα ήταν σε θέση να εξυπηρετεί τον σκοπό της . Θα ήταν κλειστή .

Επειδή  η τοποθέτηση της κ. Διευθύνουσας είναι προσβλητική ως προς τους κατοίκους της Ισθμίας , τους Επιχειρηματίες της περιοχής , και προς την τεχνική υπηρεσία της Διώρυγας το Geraniablog θα σχολιάσει την δήλωση της Διευθύνουσας σε άλλη δημοσίευση , λέξη προς λέξη όχι με λόγια μόνο αλλά και με επιχειρήματα και αποδείξεις .

    Τα ρεπορτάζ  και εξελίξεις της γέφυρας των Ισθμίων βήμα βήμα . και η συνέντευξη σε video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου