Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Η ΣΤΑΣΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ( Όπως αναφέρεται στο makeleio.gr)


  Οπως όλοι έτσι και εμείς ως τουρίστες της περιοχής πήγαμε να αλλάξουμε τον χρόνο και να διασκεδάσουμε με μουσική Στην ταβέρνα ΄΄Ο ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ΄΄ με έδρα το.........
Λουτρική της Αριδαίας .
 Στο μαγαζί μέσα υπήρχαν και Σκοπιανοί μάλλον ήταν γκρουπ καμιά 50 άτομα. Όταν άλλαξε ο χρόνος πήρε το μικρόφωνο ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και είπε:΄΄Χρόνια πολλά καλή χρονιά και τώρα ας μιλήσουμε και στην γλώσσα μας΄΄ και αρχίζει μιλάει Σκοπιανά και από τα λίγα που κατάλαβα είπε ΄΄να μας ζήσει η Μακεδονία μας ,η Μακεδονία του ΝΑΤΟ η Μακεδονία της Ε.Ε΄΄. είπε και άλλα που δεν κατάλαβα, από κάτω οι Σκοπιανοί χειροκροτούσαν και μετά το γύρισε πάλι στα Ελληνικά και είπε ΄΄ευχαριστούμε τον κ. Τσίπρα τον πρωθυπουργό μας που επιτέλους έκανε κάτι και για την ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ΄΄.
  Μέσα στο μαγαζί ήταν όμως και πολλοί Έλληνες. Ένας φώναζε πήρε το παιδί του να φύγει φώναξε το αφεντικό και του τα είπε μια χαρά. Τον ακολούθησαν και άλλοι σχεδόν το μισό μαγαζί άδειασε από τους Έλληνες φυσικά που έφυγαν. Έξω από το μαγαζί ο κύριος που φώναζε συνέχισε σε έντονο ύφος να μιλάει με τον ιδιοκτήτη που άκουγα που τον έλεγε ΄΄θα έπρεπε να ντρέπεσαι όλα τα κάνεις για το χρήμα΄΄ και ο κόσμος που είχε μαζευτεί τον χειροκροτούσε.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου