Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Χαμός στην Αυστραλία – Αλήτη φώναζαν τον Βαρεμένο – Του πετούσαν μπουκάλια. Ετρεχε να ξεφυγει απο τουσ ελληνεσ που τον κυνηγουσαν ο βαρεμενοσ (βιντεο)


Ανεπιθύμητος στην Αυστραλία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος για την Συμφωνία των Πρεσπών – Οι Έλληνες του φώναζαν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία» ενώ τον γιουχάριζαν συνέχεια αποκαλώντας τον αλήτη και προδότες του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως μεταδίδει η ομογενειακή εφημερίδα Νέος Κόσμος Από......
έντονες αποδοκιμασίες και σκληρή γλώσσα κατά του απεσταλμένου της ελληνικής κυβέρνησης, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Β’ αντιπροέδρου της ελληνικής Βουλής Γιώργου Βαρεμένου που βρίσκεται στην Μελβούρνη για να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, σημαδεύτηκε η μαζικότερη εκδήλωση της ομογένειας της Αυστραλίας.Ενώ τα νιάτα της ελληνικής παροικίας της Μελβούρνης παρέλασαν με περηφάνια και απόλυτη τάξη στο μνημείο Shrine of Remembrance, κάνοντάς μας όλους περήφανους όταν η παρέλαση ολοκληρώθηκε και άρχισε την ομιλία του ο κ. Βαρεμένος, ομάδες συμπαροίκων άρχισαν να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία», να αποκαλούν τον βουλευτή «αλήτη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες». Στην συνέχεια άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν γιουχάροντάς τον.
 Τα «παρατράγουδα» εξελίχθηκαν παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της πολιτείας μας, καθώς στην παρέλαση εκτός από ομογενείς πολιτικούς παραβρέθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Daniel Andrews όσο και ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης Michael OBrian.

Κάποιος μάλιστα πέταξε και δύο μπουκάλια προς την κατεύθυνση του κ. Βαρεμένου χωρίς εντούτοις αυτά να απειλήσουν τον Β’ αντιπρόεδρο της ελληνικής Βουλής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου