Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Αυτός είναι ο αληθινός Έλληνας σκύλος Χάτσικο ! Ζει εδώ και 1.5 χρόνο εκεί που έχασε τη ζωή το αφεντικό του (Video)Αυτός είναι ο αληθινός Χάτσικο ο πιστός σκύλος! Ζει εδω και 1.5 χρόνο εκει που εχασε τη ζωη το αφεντικό του. Αυτή είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ του..ηταν 9 Νοεμβρίου του 2017 όταν ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του στην Παλαιά περιφερειακή οδό προς τον ποταμό Εύηνο. Τότε ο 40χρόνος Χάρης ένας αγαπητός νέος στην ευρύτερη περιοχή .....
έχασε την ζωή του μετά από σύγκρουση με μπετονιέρα. Η είδηση του θανάτου του είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς λίγα χρόνια πριν είχε χάσει τη ζωή του και ο αδερφός του . Τα δύο αδέρφια έχασαν την ζωή τους λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους.
Η συνέχεια στην τραγική ιστορία του θανάτου του 40χρόνου Χάρη είναι η παρουσία του σκύλου του όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής δίπλα στο εικόνισμα του στο σημείο όπου έχασε την ζωή και το οποίο βρίσκεται περίπου δώδεκα χιλιόμετρα από το σπίτι του.
Αρκετοί κάτοικοι προσπάθησαν να πάρουν το σκύλο και να τον φιλοξενήσουν όμως αυτός επέστρεφε δίπλα στο εικόνισμα που έχει φτιάξει η οικογένεια του αφεντικού του για την μνήμη του.
Το περίεργο στην ιστορία με τον σκύλο είναι ότι μένει μόνος του σε μια ερημική περιοχή δίπλα στο δρόμο χωρίς να φεύγει καθόλου δίπλα από το εικόνισμα ακόμη και όταν ο καυτός ήλιος του καλοκαιριού καίει ο σκύλος βρίσκει δροσιά κάτω από τα χόρτα που είναι γύρω από το εικόνισμα. Συγκινητική είναι επίσης η αγάπη του κόσμου που καθημερινά τον φροντίζει και που επίσης του έχει κατασκευάσει ένα μικρό σπιτάκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου